Υπολογιστή TR90 γυαλιά

Flymoon TR90 υπολογιστή ανάγνωση γυαλιά είναι κατασκευασμένα από μας νεότερο άθραυστο και υψηλής αντοχής υλικό του TR90. Τέλεια επιλύει τα ζητήματα σπάσιμο που πολλοί πωλητές είστε συνεχώς έχοντας να αντιμετωπίσουν. Το πιο σημαντικό, ακόμη και με τη νεώτερη τεχνολογία μας το sunglass ακόμα εξακολουθούν να είναι τόσο ελαφρύ και ανθεκτικό για ολοήμερη άνεση και προστασία.

Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Model # FY5002Flymoon TR90 υπολογιστή ανάγνωση γυαλιά είναι κατασκευασμένα από μας νεότερο άθραυστο και υψηλής αντοχής υλικό του TR90. Τέλεια επιλύει τα ζητήματα σπάσιμο που πολλοί πωλητές είστε συνεχώς έχοντας να αντιμετωπίσουν. Το πιο σημαντικό, ακόμη και με τη νεώτερη τεχνολογία μας το sunglass ακόμα εξακολουθούν να είναι τόσο ελαφρύ και ανθεκτικό για ολοήμερη άνεση και προστασία.


Δείτε τη διαφορά του υπολογιστή Flymoon TR90 γυαλιά ανάγνωσης

Κλείδωμα μπλε φως

Μπλε φως κλείδωμα τεχνολογίας φυσικά αποκλείει το προτεινόμενο 30% του μπλε ακτίνες φωτός: δεν είναι να διευθετήσει. Προστατέψτε τα μάτια σας με τον καλύτερο φως μπλε αποκλεισμού γυαλιά χρήματα μπορούν να αγοράσουν.


Αντι οφθαλμού κόπωση

Μακρύ χρόνο έκθεσης σε μπλε φως θα οδηγούσε σε ψηφιακό μάτι κόπωση. Φορώντας Flymoon υπολογιστή TR90 γυαλιά σας, δεν υπάρχει πλέον κουρασμένα μάτια. Μειώστε την καταπόνηση των ματιών και ευαισθησία στο φως όταν αντιμετωπίζει ψηφιακές οθόνες. Μεγάλος για τους εργαζόμενους σε γραφεία ή όποιον έχει να δούμε στην οθόνη όλη την ημέρα.


Ελαχιστοποίηση κεφαλαλγία

Μήπως υποφέρετε πονοκεφάλους από το χρόνο οθόνης εδώ και πολύ καιρό; Flymoon υπολογιστή γυαλιά ανάγνωσης θα επιβαρύνω την υγεία σας μπλοκάροντας το επιζήμιο μπλε φως αφήνοντας σε όλα τα άλλα ευεργετικά ελαφρά.


Κοιμηθείτε καλύτερα

Έκθεση σε υψηλό ποσοστό μπλε φως θα επηρεάζουν την αίσθηση του κιρκαδικούς ρυθμούς μας και ναυάγιο βράχε εσωτερική, τότε προκαλούν αϋπνία. Φορώντας γυαλιά ανάγνωσης του υπολογιστή Flymoon θα βελτιώσει τον ύπνο σας, να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε καλύτερα και να έχουν ένα καλό βράδυ.


Συμβουλές:

1. do δεν διατηρούν τα γυαλιά ηλίου σε τέτοιο κακό περιβάλλον, υψηλή θερμοκρασία ή υγρασία, εδώ και πολύ καιρό για να αποφύγετε την παραμόρφωση.


2. Μην καθαρίσετε γυαλιά ηλίου σας με χαρτί πετσέτεs ή ρούχα, αποφεύγουν να χρησιμοποιούν οικιακά απορρυπαντικά ή σαπούνια, χρησιμοποιώντας μόνο νερό και μαλακό πανί.


Hot Tags: υπολογιστή ανάγνωση TR90 γυαλιά, Κίνα, προμηθευτές, κατασκευαστές, εργοστάσιο, χονδρική πώληση, φτηνό, προσαρμοσμένη
Ένα ζευγάρι:Όχι Επόμενη:Tr90 Glass Frame

Εξεταστική

You Might Also Like