Ρετρό σίδερο πόρπη δέρμα γυαλιά υπόθεση

Πρόκειται για μια εξαιρετική θήκη για γυαλιά. Η δερμάτινη επιφάνεια είναι ατμόσφαιρα υψηλής ποιότητας και το χρώμα είναι επίσης προσεκτικά επιλεγμένο. Είναι κατάλληλο για τις ανάγκες των περισσότερων ανθρώπων. Η ραφή στο κουτί είναι ομοιόμορφα κατανεμημένη, η εργασία είναι πολύ λεπτή, και το σκληρό καθρέφτη κουτί δεν φοβάται την πτώση, αντι-πίεση. Το σουέτ είναι παχύ και σχηματίζει κοκκώδη, και δεν χνεύει και δεν βλάπτει τον φακό. Ο σχεδιασμός της πόρπης σιδήρου ανοίγει εύκολα με τα δύο χέρια και είναι πολύ σταθερός.

Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Εισαγωγή προϊόντων

Πρόκειται για μια εξαιρετική θήκη για γυαλιά. Η δερμάτινη επιφάνεια είναι ατμόσφαιρα υψηλής ποιότητας και το χρώμα είναι επίσης προσεκτικά επιλεγμένο. Είναι κατάλληλο για τις ανάγκες των περισσότερων ανθρώπων. Η ραφή στο κουτί είναι ομοιόμορφα κατανεμημένη, η εργασία είναι πολύ λεπτή, και το σκληρό καθρέφτη κουτί δεν φοβάται την πτώση, αντι-πίεση.

Το σουέτ είναι παχύ και σχηματίζει κοκκώδη, και δεν χνεύει και δεν βλάπτει τον φακό. Ο σχεδιασμός της πόρπης σιδήρου ανοίγει εύκολα με τα δύο χέρια και είναι πολύ σταθερός.

Μοντέλο#

WH015

όνομα προϊόντος

Δερμάτινη θήκη γυαλιών πόρπης από ρετρό δέρμα

Υλικό

Δέρμα

Χρώμα

Μαύρο, ροζ, μπλε, καφέ

Εκτύπωση λογοτύπου

Μεταξοτυπία, θερμή σφραγίδα, ανάγλυφη, μεταφορά θερμότητας


λεπτομέρειες προιόντος

ροζ δερμάτινα γυαλιά ηλίου κουτίδιαφορετικά χρώματα δερμάτινα γυαλιά ηλίου κουτί

Πληρωμή και αποστολή

china γυαλιά ηλίου αποστολή και πληρωμή

Hot Tags: ρετρό δέρμα πόρπη πόρπη γυαλιά περίπτωση, Κίνα, προμηθευτές, κατασκευαστές, εργοστάσιο, χονδρική, φθηνή, προσαρμοσμένη
Ένα ζευγάρι:Χριστούγεννα στολίδι γυαλιά Επόμενη:Απλή υπόθεση ρετρό δέρμα γυαλιά

Εξεταστική

You Might Also Like