Η ολλανδική μάρκα EFE λάμπει στην πρώτη έκθεση MIDO της MIDO

- Dec 27, 2019-


Milan International Optical Glasses Exhibition


Η MIDO, η ετήσια διεθνής έκθεση οπτικών γυαλιών στο Μιλάνο, η Ιταλία είναι η μεγαλύτερη έκθεση γυαλιών στον κόσμο, γνωστή ως Ολυμπιακοί Αγώνες στη βιομηχανία γυαλιών. Το MIDO 2019 προσέλκυσε πάνω από 2.000 μάρκες και περισσότερες από 1.100 εταιρείες στη βιομηχανία γυαλιών από περισσότερες από 40 χώρες και περιφέρειες συγκεντρώθηκαν. Συνολικά περίπου 40.000 επισκέπτες της βιομηχανίας από 60 χώρες ήρθαν στην έκθεση. Το καρναβάλι στη βιομηχανία γυαλιών είναι επίσης μια γιορτή για τη βιομηχανία γυαλιών.


Ως ένα από τα περίφημα ευρωπαϊκά εμπορικά σήματα γυαλιών οράσεως, τα ολλανδικά γυαλιά EFE έχουν κληθεί να ανταγωνιστούν τα κορυφαία σήματα παγκόσμιας μάρκας γυαλιών μάρκας και να ανταγωνιστούν τα διεθνή γνωστά brands PRADA, OAKLEY, JUDITH LEIBER, DONNA KARAN, YVESSAINT LAURENT, DKNY, LOUIS VUITTON , CHANEL, DIOR, CARTIER, BOLON, RAY BAN. CELINE, LOEWE, GIVENCHY, PLLICE, FURLA υπό την ομάδα LVMH · ESCADA, ETRO, FILA, FURLA, ΜΙΝΙ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ και STING. Η Essilor, η G-Star RAW, η Karl Lagerfeld, η LACOSTE, η MCM, η Nike, η Chloe, η Salvatore Ferragamo, η Valentino, η Calvin Klein, η Essilor, η Mont Blanc, η Versace. το 2019 MIDO.


Ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς μάρκες κορυφαίων γυαλιών οράσεως στον κόσμο, η μάρκα EFE από τις Κάτω Χώρες είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή. Η φιλοσοφία σχεδίασης της ολλανδικής μάρκας EFE eyewear ξεκινάει από την πρωτοποριακή μόδα, συνδυάζοντας τα κλασικά της Δυτικής Ευρώπης με τα στιλ στυλ των σκανδιναβικών μινιμαλιστών, με ποιότητα ως πυρήνα. Η βαθιά κατανόηση των στοιχείων της μόδας και η αδιάκοπη επιδίωξη της ποιότητας έχουν γίνει ένας από τους ηγέτες των ευρωπαϊκών μοντέρνων εμπορικών σημάτων, διαμορφώνοντας μια μοναδική σύγχρονη ελαφριά μόδα αισθητική ζωή, απλότητα χωρίς να χάσει την αίσθηση της προσωπικότητας του σχεδιασμού, την κορυφαία ολλανδική δεξιοτεχνία Brand.


Σε αυτή την έκθεση, το εικονιστικό στυλ των γυαλιών των ανδρών της μάρκας EFE στην Ολλανδία χρησιμοποιεί το νέο γυαλιστερό αποτέλεσμα και πολύ διακριτικά υλικά που ταιριάζουν με τη μοναδική της απόχρωση και στιλπνότητα και παίζουν με την ηρεμία και τη σοφία των γυαλιών EFE επιπόλαια. Τα γυαλιά των γυναικών της σειράς EFE ισορροπούν τέλεια τα μοντέρνα στοιχεία και το κομψό στιλ και συνδυάζουν ρετρό και μοντέρνο γοητεία. Ταυτόχρονα, συνδυάζοντας την παράδοση και την καινοτομία, την κομψότητα και την τεχνολογία, την εμφάνιση και τη λειτουργία, μετατρέπουν με επιτυχία τα γυαλιά σε μόνιμα κλασικά αξεσουάρ. το ολλανδικό EFE brand Neutral γυαλιά επικεντρώνεται σε μαλακό και κομψό και μοντέρνο στυλ, συνδυάζοντας κλασικά και καινοτομίας, αισθητικής και λειτουργικότητας και πρακτικότητας για να δημιουργήσει το μοναδικό στυλ και την ξεχωριστή προσωπικότητα του σήματος EFE. Τα προϊόντα σειράς γυαλιών μάρκας EFE ερμηνεύουν την αισθητική στάση της ολλανδικής μόδας από διαφορετικές οπτικές γωνίες, όπως η μόδα, η σύγχρονη, η απλότητα και η ζωή. Το ολλανδικό σήμα EFE χρησιμοποίησε μια ποικίλη και πλούσια σειρά προϊόντων για να λάμψει στο MIDO 2019 Μιλάνο Διεθνής Έκθεση Οπτικών Γυαλιών και έλαβε την εύνοια και την προσοχή πολλών ευρωπαίων πελατών.


Η επωνυμία EFE γυαλιών στην Ολλανδία χρησιμοποίησε τη σειρά διαφοροποιημένων και πλούσιων προϊόντων για να λάμψει στο MIDO 2019 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Οπτικών Γυαλιών του Μιλάνου, που οδήγησε στην τάση της ελαφριάς και μοντέρνας αισθητικής ζωής στην Ολλανδία και προσέλκυσε την προσοχή αμέτρητων ελίτ των γυαλιών.