Το Flymoon σας δείχνει: Γυαλιά ηλίου Oakley Flight Jacket

- Dec 05, 2019-F2008


Ο αγωνιστικός γυμναστικός OAKLEY έχει πολλά να κάνει. Εκτός από την προηγούμενη συνεργασία με την ιαπωνική τάση Fujiwara να ξεκινήσει το Frogskins στυλ πλαισίου κοινής φραγής, το τελευταίο στον τομέα επαγγελματικών αθλητικών γυαλιών οράσεως ξεκίνησε το ύφος γυαλιών του Jacket Flight Jacket που συνδυάζει την ισχυρότερη τεχνολογία της μάρκας.


Η νεοδημιουργημένη σειρά αθλητικών γυαλιών ηλίου Flight Jacket όχι μόνο κληρονομεί την ισχυρότερη τεχνολογία φακού HDO της OAKLEY, αλλά χρησιμοποιεί επίσης την κατασκευή πεπιεσμένου αέρα. Εκτός από το άνοιγμα των ανώτερων φρυδιών στο σχεδιασμό για να επεκτείνει το ανώτερο πεδίο όρασης, η νέα βελτιωμένη θέση της μύτης ενισχύει την κυκλοφορία του αέρα. Η συσκευή μπορεί να αυξήσει την κυκλοφορία του αέρα στο ράφι και, στη συνέχεια, να απομονώσει τη θόλωση και την υπερθέρμανση σε σύντομο χρονικό διάστημα.


Γυαλιά ηλίου Oakley Flight Jacket απελευθερώθηκαν αυτή την άνοιξη. Όπως πολλά γυαλιά Oakley, το Flight Jacket έχει μια πολύ φουτουριστική εμφάνιση. Το νέο πλαίσιο είναι παρόμοιο με το Jawbreaker, το οποίο ήταν πολύ δημοφιλές πριν. Παρόλο που αυτή η φορά αφαιρείται το πάνω άκρο του πλαισίου, έχει μια παχύτερη σιαγόνα.


Αφαιρώντας το επάνω άκρο του πλαισίου, το πλωτό πέλμα έχει καλό οπτικό πεδίο. Το υλικό πλαισίου "O-Matter" της Oakley φέρνει μια πολύ άνετη εφαρμογή. Δεν αισθάνεται ασφαλές ή άβολο όταν φοριέται και είναι σχεδόν τέλειο. Το εργονομικό σχήμα είναι ακριβώς το ίδιο με το Oakley που αναμενόταν.


Το Flight Jacket έχει διακόπτη στη μύτη. Όταν αναποδογυριστεί, ο φακός θα απομακρυνθεί από το πρόσωπο για να βελτιώσει τον αερισμό μέσα στον φακό και θα αφαιρέσει γρήγορα τη γεύση. Οι διακόπτες Advancer εμποδίζουν τη θόλωση ή την υπερθέρμανση.


Ενεργοποίηση του διακόπτη Advancer είναι απλή. Με τον αντίχειρά σας στην κάτω πλευρά των ποτηριών, μπορείτε εύκολα να ενεργοποιήσετε το διακόπτη με το δείκτη σας.


Σε γενικές γραμμές, οι άψογοι φακοί Oakley Prizm είναι όμορφοι, ασφαλείς και διαυγείς. Με το avant-garde δροσερό σχήμα, φαίνεται ότι η τιμή είναι αποδεκτή. Ωστόσο, η λειτουργία Defog Defog δεν φαίνεται να είναι απαραίτητη και είναι ελαφρώς δυσάρεστη όταν είναι ενεργοποιημένη.


Αν σας αρέσει η εμφάνιση και θέλετε επαγγελματική απόδοση και ποιοτικά ποδήλατα καθρέφτη, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να πληρώσετε για αυτό.