Πώς να διατηρήσει τα γυαλιά υπολογιστών;

- Sep 30, 2019-computer goggles


1. Σηκώστε τα γυαλιά: Χρησιμοποιήστε τα δύο χέρια για να κρατήσετε τους ναούς και να τα παραλάβετε κατά μήκος των πλευρών των μάγουλων. Εάν χρησιμοποιήσετε το ένα χέρι για να το αφαιρέσετε, θα βλάψει την αριστερή και δεξιά ισορροπία του πλαισίου και θα προκαλέσει παραμόρφωση.


2. Η μέθοδος περιστροφής: Εάν τα γυαλιά τοποθετούνται προσωρινά, παρακαλούμε να κοιτάξετε την κυρτή πλευρά των ποτηριών. Εάν η κυρτή επιφάνεια είναι τοποθετημένη με την όψη προς τα κάτω, ο φακός θα γυαλιστεί.


3. τον τρόπο σκούπισμα του φακού: χρησιμοποιήστε ένα καθαρό ειδικό ύφασμα δοκιμής, προσέξτε να συγκρατήσετε την πλευρά του πλαισίου στο πλάι του καθρέφτη των υαλοκαθαριστήρων, σκουπίστε απαλά τον φακό. Αποφύγετε την υπερβολική δύναμη που προκαλεί βλάβη στο πλαίσιο ή το φακό.


4. Όταν ο φακός είναι βρώμικος ή βρώμικος: Ξήρανση με ξηρό τρίψιμο είναι εύκολο να αλέσετε τον φακό. Συνιστάται να ξεπλύνετε με νερό και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε μια χαρτοπετσέτα για να στεγνώσει το νερό και στη συνέχεια να στεγνώσει με ένα ειδικό ύφασμα γυαλιού. Όταν ο φακός είναι βρώμικος, συνιστάται να το πλένετε με χαμηλή συγκέντρωση ουδέτερου απορρυπαντικού, στη συνέχεια ξεπλύνετε με νερό.


5. Παρακαλώ χρησιμοποιήστε την θήκη για τα γυαλιά: Όταν δεν φοράτε γυαλιά, παρακαλούμε τα βάζετε σε γυάλινη θήκη και τα τοποθετείτε στην θήκη των γυαλιών. Κατά την αποθήκευση, αποφύγετε την επαφή με διαβρωτικά αντικείμενα όπως εντομοκτόνα, προϊόντα καλλωπισμού, καλλυντικά, τζελ μαλλιών, φάρμακα κλπ., Διαφορετικά ο φακός και το πλαίσιο θα επιδεινωθούν, θα υποβαθμιστούν και θα αποχρωματιστούν.


6. το πτυσσόμενο πλαίσιο πρέπει να ξεκινά από τα αριστερά: τα περισσότερα πλαίσια των γυαλιών προστασίας από ακτινοβολία διπλώνονται σύμφωνα με το αριστερό πόδι, οπότε αν διπλώσετε πρώτα τον σωστό ναό, είναι εύκολο να προκαλέσετε παραμόρφωση του πλαισίου.


7. Όταν τα γυαλιά παραμορφώνονται: η παραμόρφωση του πλαισίου θα προκαλέσει βαρύτητα στη μύτη ή στα αυτιά και ο φακός θα χαλαρώσει εύκολα. Συνιστάται να πηγαίνετε στο επαγγελματικό κατάστημα για πλαστικές ρυθμίσεις σε τακτική βάση.