Στην εποχή του Jawel Mao, βρείτε ένα στυλ που ανήκει στους νέους

- Jan 04, 2020-


F400


Οι νέοι πρέπει να είναι δημόσιοι και να γράφουν τις πιο τρελές ιστορίες με τις πιο όμορφες ηλικίες. Αυτός είναι ο τόνος της νέας μας γενιάς νέων ανθρώπων. Αν έχετε ένα όνειρο, κάντε το. Αν έχετε ένα όνειρο, πηγαίνετε μετά από αυτό. Ο ατρόμητος μας, ο ατρόμητος κόσμος, τολμά να αγκαλιάσει τον κόσμο και τον εχθρό. Κάθε νεαρός άνδρας πρέπει να έχει το δικό του πιο ζεστό και εκπληκτικό ζευγάρι γυαλιά ηλίου για να κάνει τον εαυτό του έναν γενναίο νεαρό άνδρα να κοιτάει κατευθείαν στον ήλιο, γι 'αυτό επιλέγω τον Jawel Mao να αναδείξει το στυλ του στον κόσμο.


Είμαι ένας νεαρός που θεωρεί τον εαυτό του μοντέρνο, και δίνω επίσης προσοχή στις σχετικές συνεγκαταστάσεις στην καθημερινή μου φθορά. Για την επιλογή των αντικειμένων της μόδας, όπως τα γυαλιά ηλίου, είμαι αρκετά ερευνηθεί. Γιατί επιλέξατε τον Jawel Mao; Εκτός από το γεγονός ότι είναι ένα εγχώριο εμπορικό σήμα γυαλιών ηλίου, υπάρχει ένα από τα πιο "στυλ" γυαλιά ηλίου που έχω δει ποτέ. Από την άποψη του σχεδιασμού, σπάει τα δεσμά των παλαιών παραδοσιακών εννοιών. Μπορείτε να νιώσετε τον ενθουσιασμό και τη δημοσιότητα του σχεδιαστή για την εμφάνιση των γυαλιών ηλίου. Κάθε λεπτομέρεια αποπνέει μια νεανική και ατρόμητη ατμόσφαιρα, επιτρέποντας τη μόδα να εξαπλώνεται από μέσα προς τα έξω.


Από όσο γνωρίζω, ο Jawel Mao τοποθετεί τον εαυτό του ως μάρκα μόδας, έτσι κάθε προϊόν του Jawel Mao είναι ένα έργο μόδας γεμάτο σχεδιαστική έμπνευση, με ευαίσθητη σύλληψη και μέτρια κατανόηση των στοιχείων τάσης της πρώτης γραμμής. Επιπλέον, κάθε ζευγάρι γυαλιών του Jawel Mao έχει διαφορετικό τόνο και δεν θα συγκρουστεί με τα υπάρχοντα γυαλιά ηλίου στην αγορά. Εκτός από την έμφαση στη μοναδικότητα του προϊόντος, αυξάνει επίσης την προσωπικότητα μόδας κάθε πελάτη.


Ποια είναι η νεολαία, η νεολαία είναι η δημοσιότητα, ανακοινώνοντας τη διαφορά σου στον κόσμο, ο Jawel Mao μπορεί να φέρει διαφορετικούς τρόπους στους νέους, να εκπέμπει διαφορετικές γεύσεις μόδας στους ανθρώπους και να εκπέμπει έναν μοναδικό τόνο που ανήκει στη νεολαία.


Μια νέα εποχή έχει φτάσει, νέα μόδα έχει φτάσει, και πρέπει να συμβαδίσει με αυτή την εποχή που ανήκει Jawel Mao. Ας διαδώσουμε τη νεολαία μας, να διαδώσουμε τη μόδα μας, να επιλέξουμε μια διαφορετική τάση, διαφορετικό στυλ και να επιλέξουμε τον Jawel Mao που μας ανήκει.