Νέα προωθημένα γυαλιά ηλίου

Είναι πολλοί από τους πελάτες σας σε περιβαλλοντικά ζητήματα; Για ένα giveaway που θα είναι σίγουρο ότι θα τους ευχαριστήσει, και να τους ενημερώσετε ότι οι ανησυχίες τους είναι σημαντικές για εσάς, το Rubberized Malibu γυαλιά ηλίου είναι τα τέλεια προσαρμοσμένα γυαλιά ηλίου προώθησης. Αυτά τα γυαλιά ηλίου είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο υλικό που κρατά με πολλά πράσινα θέματα. Διατίθενται σε διάφορα χρώματα και παρέχουν μια ευρεία περιοχή για την προβολή των πληροφοριών σας. Αυτά τα έθιμα γυαλιά ηλίου είναι μια πολύτιμη προσθήκη στην εκστρατεία μάρκετινγκ. Φτιαγμένο από ανακυκλωμένο ανθεκτικό πλαστικό, πάρτε το πιο κτύπημα για το buck σας με αυτά τα εμπνευσμένα γυαλιά ηλίου.

Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Εισαγωγή προϊόντων

Είναι πολλοί από τους πελάτες σας σε περιβαλλοντικά ζητήματα; Για ένα giveaway που θα είναι σίγουρο ότι θα τους ευχαριστήσει, και να τους ενημερώσετε ότι οι ανησυχίες τους είναι σημαντικές για εσάς, τα γυαλιά ηλίου Rubberized Malibu είναι τα τέλεια προσαρμοσμένα γυαλιά ηλίου προώθησης. Αυτά τα γυαλιά ηλίου είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο υλικό που κρατά με πολλά πράσινα θέματα. Διατίθενται σε διάφορα χρώματα και παρέχουν μια ευρεία περιοχή για την προβολή των πληροφοριών σας. Αυτά τα έθιμα γυαλιά ηλίου είναι μια πολύτιμη προσθήκη στην εκστρατεία μάρκετινγκ. Φτιαγμένο από ανακυκλωμένο ανθεκτικό πλαστικό, πάρτε το πιο κτύπημα για το buck σας με αυτά τα εμπνευσμένα γυαλιά ηλίου.

Μοντέλο#:

WP1026

Τύπος αντικειμένου:

Γυαλιά ηλίου προώθησης

Υλικό πλαισίου:

PC

Υλικό φακού:

ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ

Ηλικία

Ενήλικος

Υπηρεσία ODM / OEM:

Ναί

MOQ:

100pcs

Πιστοποιητικό:

FDA, CE

λεπτομέρειες προιόντος

Χρώμα γυαλιών ηλίου καραμελώνΈξι χρώματα γυαλιά ηλίου Candy

Πληρωμή και αποστολή

china γυαλιά ηλίου αποστολή και πληρωμή

Hot Tags: νέα προώθηση εμπνευσμένα γυαλιά ηλίου, Κίνα, προμηθευτές, κατασκευαστές, εργοστάσιο, χονδρική, φθηνή, προσαρμοσμένη
Ένα ζευγάρι:Διαφανή γυαλιά ηλίου προβολής φακού ενός φακού Επόμενη:Γυαλιά ηλίου σχήματος hexagon για προώθηση

Εξεταστική

You Might Also Like