Ένα γυαλιά ηλίου προβολής προφυλακτήρων από γυαλί

Ο επικαλυμμένος με υδράργυρο φακός δεν πλένει πραγματικά τον υδράργυρο στον φακό, αλλά χρησιμοποιεί τον υδράργυρο ως διαλύτη για να διαλύσει την επίστρωση και να το εφαρμόσει ομοιόμορφα στον φακό. Αφού ο υδράργυρος εξαερωθεί φυσικά, η επικάλυψη και ο φακός συνδυάζονται στενά για να ληφθεί μια διαδικασία επικάλυψης. Φακός πράσινου φιλμ: Αυτή η ταινία είναι η πιο συνηθισμένη ταινία αντανάκλασης, είναι η καλύτερη και η παλαιότερη. Σχετικά μιλώντας, το στρώμα πράσινης μεμβράνης είναι καλύτερο για την πρόληψη της υπεριώδους ακτινοβολίας και την ανακούφιση από την κόπωση των ματιών, και το ελαφρύ πράσινο χρώμα δεν ευρίσκεται εύκολα στον φακό και είναι το πιο κοινό χρώμα του στρώματος επικάλυψης του φακού. Φακός με μπλε φιλμ: Ο φακός μπλε φιλμ είναι πολύ καλός στην απόδοση κατά της ακτινοβολίας και κατά του μπλε φωτισμού, μπορεί να απορροφήσει πάνω από το 99% του μπλε φωτός και της ακτινοβολίας, για να δημιουργήσει ένα ασφαλέστερο περιβάλλον για εσάς και να κάνει το όραμά σας ευρύτερο. Ωστόσο, ο οδηγός δεν είναι κατάλληλος για χρήση αυτού του φακού. Οδήγηση τη νύχτα θα έχει μια ξεχωριστή μπλε φάντασμα ή μπλε πλευρική φωτεινή σωληνωτή ανάκλαση.

Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Εισαγωγή προϊόντων

Ο επικαλυμμένος με υδράργυρο φακός δεν πλένει πραγματικά τον υδράργυρο στον φακό, αλλά χρησιμοποιεί τον υδράργυρο ως διαλύτη για να διαλύσει την επίστρωση και να το εφαρμόσει ομοιόμορφα στον φακό. Αφού ο υδράργυρος εξαερωθεί φυσικά, η επικάλυψη και ο φακός συνδυάζονται στενά για να ληφθεί μια διαδικασία επικάλυψης.

Φακός πράσινου φιλμ: Αυτή η ταινία είναι η πιο συνηθισμένη ταινία αντανάκλασης, είναι η καλύτερη και η παλαιότερη. Σχετικά μιλώντας, το στρώμα πράσινης μεμβράνης είναι καλύτερο για την πρόληψη της υπεριώδους ακτινοβολίας και την ανακούφιση από την κόπωση των ματιών, και το ελαφρύ πράσινο χρώμα δεν ευρίσκεται εύκολα στον φακό και είναι το πιο κοινό χρώμα του στρώματος επικάλυψης του φακού.

Φακός με μπλε φιλμ: Ο φακός μπλε φιλμ είναι πολύ καλός στην απόδοση κατά της ακτινοβολίας και κατά του μπλε φωτισμού, μπορεί να απορροφήσει πάνω από το 99% του μπλε φωτός και της ακτινοβολίας, για να δημιουργήσει ένα ασφαλέστερο περιβάλλον για εσάς και να κάνει το όραμά σας ευρύτερο. Ωστόσο, ο οδηγός δεν είναι κατάλληλος για χρήση αυτού του φακού. Οδήγηση τη νύχτα θα έχει μια ξεχωριστή μπλε φάντασμα ή μπλε πλευρική φωτεινή σωληνωτή ανάκλαση.

Μοντέλο#:

WP1048

Τύπος αντικειμένου:

Γυαλιά ηλίου προώθησης

Υλικό πλαισίου:

PC και Metal

Υλικό φακού:

PC

Ηλικία

Ενήλικος

Υπηρεσία ODM / OEM:

Ναί

MOQ:

300pcs

Πιστοποιητικό:

FDA, CE

λεπτομέρειες προιόντος

Ένα μέγεθος γυαλιών ηλίου Metal TempleΈνας φακός γυαλιών ηλίου μεταλλικού ναού Temple

Πληρωμή και αποστολή

china γυαλιά ηλίου αποστολή και πληρωμή

Hot Tags: ένα γυαλιά ηλίου προαγωγής γυαλιών ηλίου φακών μέταλλο, Κίνα, προμηθευτές, κατασκευαστές, εργοστάσιο, χονδρική, φθηνή, προσαρμοσμένη
Ένα ζευγάρι:Προώθηση διπλής γέφυρας πλαστικά γυαλιά ηλίου Επόμενη:Διαφημιστικά πλαστικά γυαλιά ηλίου μόδας

Εξεταστική

You Might Also Like