Πλαστικά γυαλιά ηλίου προώθησης

Τα εξατομικευμένα γυαλιά ηλίου γάμου είναι ένα υπέροχο μήνυμα για γάμους - ένα που θα θυμίζει το ευτυχισμένο ζευγάρι, καθώς και το πάρτι και οι επισκέπτες του γάμου της πολύ ιδιαίτερης εκδήλωσης. Η εταιρεία μας έχει πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στην εισαγωγή και εξαγωγή γυαλιών. Εν τω μεταξύ, καταβάλλουμε μεγάλες προσπάθειες για τη διεύρυνση των διεθνών αγορών. Με την ταχεία ανάπτυξή μας, τα κανάλια πωλήσεων επεκτείνονται και ο όγκος των πωλήσεων αυξάνεται κάθε χρόνο. Έχοντας καλή φήμη στους πελάτες μας, διαθέτουμε πελάτες από την Ολλανδία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Αμερική, την Αυστραλία και άλλες 35 χώρες.

Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Εισαγωγή προϊόντων

Τα εξατομικευμένα γυαλιά ηλίου γάμου είναι ένα υπέροχο μήνυμα για γάμους - ένα που θα θυμίζει το ευτυχισμένο ζευγάρι, καθώς και το πάρτι και οι επισκέπτες του γάμου της πολύ ιδιαίτερης εκδήλωσης.

Η εταιρεία μας έχει πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στην εισαγωγή και εξαγωγή γυαλιών. Εν τω μεταξύ, καταβάλλουμε μεγάλες προσπάθειες για τη διεύρυνση των διεθνών αγορών. Με την ταχεία ανάπτυξή μας, τα κανάλια πωλήσεων επεκτείνονται και ο όγκος των πωλήσεων αυξάνεται κάθε χρόνο. Έχοντας καλή φήμη στους πελάτες μας, διαθέτουμε πελάτες από την Ολλανδία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Αμερική, την Αυστραλία και άλλες 35 χώρες.

Μοντέλο#:

WP1019

Τύπος αντικειμένου:

Γυαλιά ηλίου προώθησης

Υλικό πλαισίου:

PC

Υλικό φακού:

ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ

Ηλικία

Ενήλικος

Υπηρεσία ODM / OEM:

Ναί

MOQ:

300pcs

Πιστοποιητικό:

FDA, CE

λεπτομέρειες προιόντος

Πλαστικά γυαλιά ηλίου με πλατεία προβολήςΠλατεία Προώθησης Πλαστικά χρώματα γυαλιών ηλίου

Πληρωμή και αποστολή

china γυαλιά ηλίου αποστολή και πληρωμή

Hot Tags: υπερ-μεγέθους πλαστικά γυαλιά ηλίου προώθησης, Κίνα, προμηθευτές, κατασκευαστές, εργοστάσιο, χονδρική, φθηνή, προσαρμοσμένη
Ένα ζευγάρι:Γυαλιά Ηλίου Προώθησης Με Μέταλλο Μέρος Επόμενη:Γύρος προώθησης γυαλιά ηλίου πλαστική ύλη

Εξεταστική

You Might Also Like