Εξατομικευμένα πλαστικά γυαλιά ηλίου προώθησης

Τα εξατομικευμένα γυαλιά ηλίου με το λογότυπό σας μαζεύουν τα μάτια των ανθρώπων και προστατεύουν το όραμά τους! Διαφημιστικά γυαλιά ηλίου είναι ένα προσιτό giveaway ότι ο καθένας θα χρησιμοποιήσει και να εκτιμήσουν. Αυτά τα γυαλιά ηλίου διαθέτουν ανθεκτικά πλαστικά πλαίσια. Οι φακοί UV400 παρέχουν προστασία 100% UVA και UVB. Η διαδικασία μας σε 4 βήματα καθιστά εύκολη την παραγγελία προσαρμοσμένων γυαλιών ηλίου! Βήμα 1: Επιλέξτε το πλαίσιο και το χρώμα του φακού, στείλτε μας τα έργα σας. Βήμα 2: Πείτε μας πόσα PCS χρειάζεστε. Βήμα 3: Ενημερώστε πότε και πού χρειάζεστε τα στοιχεία σας. Βήμα 4: Αφού ολοκληρώσετε την αγορά σας, στείλτε μας τα έργα σας. Η εξυπηρετική και φιλική μας ομάδα έργων τέχνης θα σας στείλει μια μακέτα του λογότυπου σας στο προϊόν. Τίποτα δεν έχει ολοκληρωθεί χωρίς την έγκρισή σας.

Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Εισαγωγή προϊόντων

Τα εξατομικευμένα γυαλιά ηλίου με το λογότυπό σας μαζεύουν τα μάτια των ανθρώπων και προστατεύουν το όραμά τους! Διαφημιστικά γυαλιά ηλίου είναι ένα προσιτό giveaway ότι ο καθένας θα χρησιμοποιήσει και να εκτιμήσουν. Αυτά τα γυαλιά ηλίου διαθέτουν ανθεκτικά πλαστικά πλαίσια. Οι φακοί UV400 παρέχουν προστασία 100% UVA και UVB.

Η διαδικασία μας σε 4 βήματα καθιστά εύκολη την παραγγελία προσαρμοσμένων γυαλιών ηλίου!
Βήμα 1: Επιλέξτε το πλαίσιο και το χρώμα του φακού, στείλτε μας τα έργα σας.
Βήμα 2: Πείτε μας πόσα PCS χρειάζεστε.
Βήμα 3: Ενημερώστε πότε και πού χρειάζεστε τα στοιχεία σας.
Βήμα 4: Αφού ολοκληρώσετε την αγορά σας, στείλτε μας τα έργα σας. Η εξυπηρετική και φιλική μας ομάδα έργων τέχνης θα σας στείλει μια μακέτα του λογότυπου σας στο προϊόν. Τίποτα δεν έχει ολοκληρωθεί χωρίς την έγκρισή σας.

Μοντέλο#:

WP1021

Τύπος αντικειμένου:

Γυαλιά ηλίου προώθησης

Υλικό πλαισίου:

PC

Υλικό φακού:

ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ

Ηλικία

Ενήλικος

Υπηρεσία ODM / OEM:

Ναί

MOQ:

300pcs

Πιστοποιητικό:

FDA, CE

λεπτομέρειες προιόντος

Εξατομικευμένα πλαστικά γυαλιά ηλίου προώθησηςΠροώθηση πλαστικών χρωμάτων γυαλιών ηλίου

Πληρωμή και αποστολή

china γυαλιά ηλίου αποστολή και πληρωμή

Hot Tags: εξατομικευμένη πλαστικά γυαλιά ηλίου προώθησης, Κίνα, προμηθευτές, κατασκευαστές, εργοστάσιο, χονδρική, φθηνή, προσαρμοσμένη
Ένα ζευγάρι:Υπερ-μέγεθος Ναοί πλαστικά προωθητικά γυαλιά ηλίου Επόμενη:Γυαλιά Ηλίου Προώθησης Με Μέταλλο Μέρος

Εξεταστική

You Might Also Like