Προώθηση Γυαλιά ηλίου Cat-eye Candy

Candy γυαλιά ηλίου μάτια γάτα είναι τώρα περισσότερο στυλ από ποτέ. Το ακούτε κάθε χρόνο, έτσι δεν είναι μόνο μια ασφαλής επένδυση, αλλά και η επόμενη καλύτερη μόδα σας. Είναι πραγματικά μαύρα φορέματα γυαλιά! Αν δεν έχετε ένα ανακαινισμένο πλαίσιο εμπνευσμένο από την αναδρομική εμφάνιση των 50 χρόνων, το μοντέρνο συναρπαστικό βλέμμα δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ, με τα δραματικά 50! Αυτοί οι ήχοι είναι εκφράσεις συζήτησης και προσωπικών στυλ. Ακόμη και αν αυτό το στυλ είναι διαχρονικό και αληθινό, η ευελιξία του πλαισίου των ματιών της γάτας είναι πολύ σημαντική. Με ένα μοναδικό κλασικό στυλ, θα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εντελώς νέο μίγμα κοσμημάτων ροκ και μποέμ στυλ και επαγγελματική εμφάνιση.

Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Εισαγωγή παραγωγής

Candy γυαλιά ηλίου μάτια γάτα είναι τώρα περισσότερο στυλ από ποτέ. Το ακούτε κάθε χρόνο, έτσι δεν είναι μόνο μια ασφαλής επένδυση, αλλά και η επόμενη καλύτερη μόδα σας. Είναι πραγματικά μαύρα φορέματα γυαλιά!

Αν δεν έχετε ένα ανακαινισμένο πλαίσιο εμπνευσμένο από την αναδρομική εμφάνιση των 50 χρόνων, το μοντέρνο συναρπαστικό βλέμμα δεν θα ολοκληρωθεί ποτέ, με τα δραματικά 50! Αυτοί οι ήχοι είναι εκφράσεις συζήτησης και προσωπικών στυλ.

Ακόμη και αν αυτό το στυλ είναι διαχρονικό και αληθινό, η ευελιξία του πλαισίου των ματιών της γάτας είναι πολύ σημαντική. Με ένα μοναδικό κλασικό στυλ, θα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα εντελώς νέο μίγμα κοσμημάτων ροκ και μποέμ στυλ και επαγγελματική εμφάνιση.

Μοντέλο#:

WP1044

Τύπος αντικειμένου:

Γυαλιά ηλίου προώθησης

Υλικό πλαισίου:

PC

Υλικό φακού:

PC

Ηλικία

Ενήλικος

Υπηρεσία ODM / OEM:

Ναί

MOQ:

300pcs

Πιστοποιητικό:

FDA, CE

λεπτομέρειες προιόντος

Μέγεθος γυαλιών ηλίου Cat-eye CandyΓυαλιά ηλίου Cat-eye Candy

Πληρωμή και αποστολή

china γυαλιά ηλίου αποστολή και πληρωμή

Hot Tags: προαγωγή γάντια γυαλιά ηλίου γοητείας cat-eye, Κίνα, προμηθευτές, κατασκευαστές, εργοστάσιο, χονδρική, φθηνή, προσαρμοσμένη
Ένα ζευγάρι:Υπερμεγέθη νέα γυαλιά ηλίου Party Promotion Επόμενη:Προώθηση γυαλιών ηλίου Ξύλινη υφή

Εξεταστική

You Might Also Like