Προώθηση διπλής γέφυρας πλαστικά γυαλιά ηλίου

Θα πρέπει πάντα να αγοράζετε γυαλιά ηλίου με αυτό το χαρακτηριστικό. Η μακροχρόνια έκθεση στην υπεριώδη (UV) ακτινοβολία στο ηλιακό φως σχετίζεται με καταρράκτη και ανάπτυξη των ματιών, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου. Η ακτινοβολία UVB θεωρείται πιο επικίνδυνη για τα μάτια και το δέρμα από την ακτινοβολία UVA. Τόσο οι πλαστικοί όσο και οι γυάλινες επιφάνειες απορροφούν μέρος του UV φως, αλλά η απορρόφηση από την υπεριώδη ακτινοβολία μπορεί να βελτιωθεί με την προσθήκη χημικών ουσιών στο υλικό φακών ή με τη χρήση ειδικών επικαλύψεων φακών κατά τη διαδικασία παραγωγής. Αντοχή σε κρούση Όλα τα γυαλιά ηλίου πρέπει να πληρούν τα πρότυπα επιπτώσεων που ορίζονται από την Federal Food and Drug Administration (FDA) για λόγους ασφαλείας. Κανένας φακός δεν είναι πραγματικά ασταθής, αλλά οι πλαστικοί φακοί είναι λιγότερο πιθανό να σπάσουν όταν χτυπηθούν από μια μπάλα ή μια πέτρα από τους φακούς γυαλιού. Οι περισσότεροι φακοί γυαλιών ηλίου εκτός ορίων είναι κατασκευασμένοι από πλαστικό. Τα πολυκαρμπονικά πλαστικά γυαλιά ηλίου, που χρησιμοποιούνται σε πολλά αθλήματα, είναι ιδιαίτερα σκληρά, αλλά είναι εύκολα γρατζουνισμένα. Αν αγοράζετε φακούς πολυανθρακικού, ψάξτε για φακό με επίστρωση ανθεκτική στις γρατζουνιές.

Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Εισαγωγή προϊόντων

Θα πρέπει πάντα να αγοράζετε γυαλιά ηλίου με αυτό το χαρακτηριστικό. Η μακροχρόνια έκθεση στην υπεριώδη (UV) ακτινοβολία στο ηλιακό φως σχετίζεται με καταρράκτη και ανάπτυξη των ματιών, συμπεριλαμβανομένου του καρκίνου. Η ακτινοβολία UVB θεωρείται πιο επικίνδυνη για τα μάτια και το δέρμα από την ακτινοβολία UVA.

Τόσο οι πλαστικοί όσο και οι γυάλινες επιφάνειες απορροφούν μέρος του UV φως, αλλά η απορρόφηση από την υπεριώδη ακτινοβολία μπορεί να βελτιωθεί με την προσθήκη χημικών ουσιών στο υλικό φακών ή με τη χρήση ειδικών επικαλύψεων φακών κατά τη διαδικασία παραγωγής.

Αντοχή στην πρόσκρουση

Όλα τα γυαλιά ηλίου πρέπει να πληρούν τα πρότυπα επιπτώσεων που ορίζονται από την Federal Food and Drug Administration (FDA) για λόγους ασφαλείας. Κανένας φακός δεν είναι πραγματικά ασταθής, αλλά οι πλαστικοί φακοί είναι λιγότερο πιθανό να σπάσουν όταν χτυπηθούν από μια μπάλα ή μια πέτρα από τους φακούς γυαλιού. Οι περισσότεροι φακοί γυαλιών ηλίου εκτός ορίων είναι κατασκευασμένοι από πλαστικό. Τα πολυκαρμπονικά πλαστικά γυαλιά ηλίου, που χρησιμοποιούνται σε πολλά αθλήματα, είναι ιδιαίτερα σκληρά, αλλά είναι εύκολα γρατζουνισμένα. Αν αγοράζετε φακούς πολυανθρακικού, ψάξτε για φακό με επίστρωση ανθεκτική στις γρατζουνιές.

Μοντέλο#:

WP1047

Τύπος αντικειμένου:

Γυαλιά ηλίου προώθησης

Υλικό πλαισίου:

PC και Metal

Υλικό φακού:

PC

Ηλικία

Ενήλικος

Υπηρεσία ODM / OEM:

Ναί

MOQ:

300pcs

Πιστοποιητικό:

FDA, CE

λεπτομέρειες προιόντος

Προώθηση Διπλή γέφυρα Πλαστικά μεγέθη γυαλιών ηλίουΠροώθηση Διπλή γέφυρα Πλαστικά χρώματα γυαλιών ηλίου

Πληρωμή και αποστολή

china γυαλιά ηλίου αποστολή και πληρωμή

Hot Tags: προώθηση πλαστικά γυαλιά ηλίου διπλής γέφυρας, Κίνα, προμηθευτές, κατασκευαστές, εργοστάσιο, χονδρική, φθηνή, προσαρμοσμένη
Ένα ζευγάρι:Γυαλιά ηλίου προώθησης χονδρικής Επόμενη:Ένα γυαλιά ηλίου προβολής προφυλακτήρων από γυαλί

Εξεταστική

You Might Also Like