Προώθηση εργοστασίων γυαλιών ηλίου φακών χωρίς πλαίσιο

Πολυχρωματικά γυαλιά ηλίου σε πρωτότυπα μονόχρωμα σχέδια. Ο καθρέφτης, φακός χωρίς πλαίσιο με το ίδιο χρώμα με την προστασία UV400 των ημιδιαφανών βραχιόνων και διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων. Τώρα που το καλοκαίρι είναι εδώ, είναι φυσικό να πούμε ότι το καλοκαίρι, εκτός από το βασικό σύντομο T και φούστα, πρέπει να πω ότι είναι το καλοκαίρι κοίλο σχήμα μας γυαλιά ηλίου! Γυαλιά ηλίου είναι πραγματικά ένα καλό πράγμα, όχι μόνο σκίαση, την προστασία των ματιών, αλλά και ένα μικρό πρόσωπο, καλαίσθητη ομορφιά είναι ακόμα πιο σημαντική. Φέρτε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, ακόμα κι αν είστε απλά η απλούστερη στολή λευκών τ-μαύρων παντελόνι, μπορείτε να αυξήσετε τη μόδα σας κατά 90%!

Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Εισαγωγή προϊόντων

Taizhou Feirong Glasses Co, Ε.Π.Ε. είναι ένα εργοστάσιο γυαλιών ηλίου στην Κίνα. Πολυχρωματικά γυαλιά ηλίου σε πρωτότυπα μονόχρωμα σχέδια. Ο καθρέφτης, φακός χωρίς πλαίσιο με το ίδιο χρώμα με την προστασία UV400 των ημιδιαφανών βραχιόνων και διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

Τώρα που το καλοκαίρι είναι εδώ, είναι φυσικό να πούμε ότι το καλοκαίρι, εκτός από το βασικό σύντομο T και φούστα, πρέπει να πω ότι είναι το καλοκαίρι κοίλο σχήμα μας γυαλιά ηλίου!

Γυαλιά ηλίου είναι πραγματικά ένα καλό πράγμα, όχι μόνο σκίαση, την προστασία των ματιών, αλλά και ένα μικρό πρόσωπο, καλαίσθητη ομορφιά είναι ακόμα πιο σημαντική. Φέρτε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, ακόμα κι αν είστε απλώς το απλούστερο στολή λευκών τ-μαύρων παντελόνι, μπορείτε να αυξήσετε τη μόδα σας κατά 90%!

Μοντέλο#:

WP1013

Τύπος αντικειμένου:

Γυαλιά ηλίου προώθησης

Υλικό πλαισίου:

PC

Υλικό φακού:

PC

Ηλικία

Ενήλικος

Υπηρεσία ODM / OEM:

Ναί

MOQ:

100pcs

Πιστοποιητικό:

FDA, CE

λεπτομέρειες προιόντος

Προώθηση Ένα μέγεθος γυαλιών ηλίου φακούΠροώθηση Ένα γυαλιά ηλίου φακών Χρώματα

Πληρωμή και αποστολή

china γυαλιά ηλίου αποστολή και πληρωμή

Hot Tags: προώθηση frame-less εργοστάσιο γυαλιών ηλίου φακών, Κίνα, προμηθευτές, κατασκευαστές, εργοστάσιο, χονδρική, φθηνή, προσαρμοσμένη
Ένα ζευγάρι:Προώθηση τετραγωνικά μεταλλικά γυαλιά ηλίου Επόμενη:Υπερ-μέγεθος Ένα γυαλιά ηλίου προβολής φακού υπολογιστή

Εξεταστική

You Might Also Like