Προώθησης μεταλλικά και πλαστικά γυαλιά ηλίου

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα κατά την αγορά γυαλιών ηλίου για την προστασία των ματιών σας είναι αυτοκόλλητα ή ετικέτες που δείχνουν ότι εμποδίζουν το 100% των ακτίνων UV. Όσο μεγαλύτερος είναι ο φακός, τόσο το καλύτερο. Όσο μεγαλύτερη είναι η κάλυψη των γυαλιών ηλίου, τόσο λιγότερη ηλιακή ζημιά στα μάτια. Σκεφτείτε να αγοράσετε υπερμεγέθη γυαλιά που βοηθούν στη μείωση των ακτίνων UV που εισέρχονται στο μάτι από τη μία πλευρά.

Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Εισαγωγή προϊόντων

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα κατά την αγορά γυαλιών ηλίου για την προστασία των ματιών σας είναι αυτοκόλλητα ή ετικέτες που δείχνουν ότι εμποδίζουν το 100% των ακτίνων UV.

Όσο μεγαλύτερος είναι ο φακός, τόσο το καλύτερο. Όσο μεγαλύτερη είναι η κάλυψη των γυαλιών ηλίου, τόσο λιγότερη ηλιακή ζημιά στα μάτια. Σκεφτείτε να αγοράσετε υπερμεγέθη γυαλιά που βοηθούν στη μείωση των ακτίνων UV που εισέρχονται στο μάτι από τη μία πλευρά.

Μοντέλο#:

WP1034

Τύπος αντικειμένου:

Μεταλλικά γυαλιά ηλίου

Υλικό πλαισίου:

PC

Υλικό φακού:

AC / PC / TAC

Ηλικία

Ενήλικος

Υπηρεσία ODM / OEM:

Ναί

MOQ:

300pcs

Πιστοποιητικό:

FDA, CE

λεπτομέρειες προιόντος

Μέταλλο και πλαστικό κλασικό μέγεθος γυαλιών ηλίουΜεταλλικά και πλαστικά κλασικά γυαλιά ηλίου

Πληρωμή και αποστολή

china γυαλιά ηλίου αποστολή και πληρωμή

Hot Tags: προώθηση μεταλλικά και πλαστικά γυαλιά ηλίου, Κίνα, προμηθευτές, κατασκευαστές, εργοστάσιο, χονδρική, φθηνή, προσαρμοσμένη
Ένα ζευγάρι:Μεγάλο μέγεθος γυαλιά ηλίου προβολής φακού Rainbow Επόμενη:Flag γυαλιά ηλίου εκτύπωσης με ανοιχτήρι μπουκαλιών

Εξεταστική

You Might Also Like