Γυαλιά ασφαλείας προώθησης με προσαρμοσμένο λογότυπο

Τα γυαλιά ασφαλείας είναι ένας ειδικός τύπος γυαλιών και τα γυαλιά που χρησιμοποιούνται για διαφορετικές περιπτώσεις είναι διαφορετικά. Υπάρχουν πολλοί τύποι προστατευτικών γυαλιών, όπως ποτηράκια, αντικλεπτικά γυαλιά, αντι-χημικά γυαλιά και γυαλιά αντι-ακτινοβολίας. Τα προστατευτικά γυαλιά, γνωστά και ως γυαλιά ασφάλισης εργασίας, χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: γυαλιά ασφαλείας και προστατευτικές μάσκες. Ο κύριος σκοπός είναι η προστασία των ματιών και του προσώπου από ηλεκτρομαγνητικά κύματα όπως οι υπεριώδεις ακτίνες, οι υπέρυθρες ακτίνες και τα μικροκύματα, η σκόνη, ο καπνός, τα μεταλλικά και αμμοχάλικα και οι χημικές λύσεις. Βλάβη από τον ψεκασμό. Αυτό το προστατευτικό γυαλιά προώθησης, χρησιμοποιείται μόνο για τη μόδα. Διαφορετικά χρώματα που επιλέγονται, ιδανικά για φωτογραφία στο δρόμο.

Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Παραγωγή Εισαγωγή

Τα γυαλιά ασφαλείας είναι ένας ειδικός τύπος γυαλιών και τα γυαλιά που χρησιμοποιούνται για διαφορετικές περιπτώσεις είναι διαφορετικά. Υπάρχουν πολλοί τύποι προστατευτικών γυαλιών, όπως ποτηράκια, αντικλεπτικά γυαλιά, αντι-χημικά γυαλιά και γυαλιά αντι-ακτινοβολίας. Τα προστατευτικά γυαλιά, γνωστά και ως γυαλιά ασφάλισης εργασίας, χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: γυαλιά ασφαλείας και προστατευτικές μάσκες. Ο κύριος σκοπός είναι η προστασία των ματιών και του προσώπου από ηλεκτρομαγνητικά κύματα όπως οι υπεριώδεις ακτίνες, οι υπέρυθρες ακτίνες και τα μικροκύματα, η σκόνη, ο καπνός, τα μεταλλικά και αμμοχάλικα και οι χημικές λύσεις. Βλάβη από τον ψεκασμό.

Αυτό το προστατευτικό γυαλιά προώθησης, χρησιμοποιείται μόνο για τη μόδα. Διαφορετικά χρώματα που επιλέγονται, ιδανικά για φωτογραφία στο δρόμο.

Εάν θέλετε να προσαρμόσετε τα γυαλιά με βάση το δικό σας σχέδιο, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Taizhou Feirong Glasses Co, Ltd, η οποία έχει επικεντρωθεί στην κατασκευή γυαλιών για 9 χρόνια στην Κίνα.
Μπορείτε να πάρετε καλύτερη τιμή από εδώ, και να φέρει περισσότερα κέρδη.

Μοντέλο#:

WP1007

Τύπος αντικειμένου:

Ασφάλεια & ensp; Γυαλιά

Υλικό πλαισίου:

PC

Υλικό φακού:

PC

Ηλικία

Ενήλικος

Υπηρεσία ODM / OEM:

Ναί

MOQ:

20pcs

Πιστοποιητικό:

FDA, CE

λεπτομέρειες προιόντος

Προστατευτικό μέγεθος προστατευτικού γυαλιούΗ προωθητική ασφάλεια γυαλίζει διαφορετικά χρώματα

Πληρωμή και αποστολή

china γυαλιά ηλίου αποστολή και πληρωμή

Hot Tags: προωθητικά γυαλιά ασφαλείας με προσαρμοσμένο λογότυπο, Κίνα, προμηθευτές, κατασκευαστές, εργοστάσιο, χονδρική, φθηνή, προσαρμοσμένη
Ένα ζευγάρι:Γυαλιά ηλίου Πολυκαρμπονικά Προώθησης Επόμενη:Προώθηση Λογότυπο γυαλιών ηλίου Cat-eye Προσαρμοσμένο λογότυπο

Εξεταστική

You Might Also Like