Προώθηση ανακλαστικών γυαλιών ηλίου

Το καθαρό λευκό πλαίσιο με κόκκινο φακό καθρέφτη, οι συμπαγείς μεντεσέδες εγγυώνται μεγάλη χρήση. Ο αντανακλαστικός φακός, το αντιθαμβωτικό, προστατεύει καλά τα μάτια σας. Κλασικό κοστούμι για άνδρες και γυναίκες.

Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Περιγραφή

Το καθαρό λευκό πλαίσιο με κόκκινο φακό καθρέφτη, οι συμπαγείς μεντεσέδες εγγυώνται μεγάλη χρήση. Ο αντανακλαστικός φακός, το αντιθαμβωτικό, προστατεύει καλά τα μάτια σας. Κλασικό κοστούμι για άνδρες και γυναίκες.

Μπορεί να εκτυπώσει το λογότυπο και στα δύο χέρια ή στον φακό Για το λογότυπο σε όπλα, γενικά χρησιμοποιείτε την εκτύπωση οθόνης, αν το λογότυπό σας είναι περίπλοκο, παρακαλώ στείλτε μας σε εμάς για να αξιολογήσετε, θα προτείνουμε κατάλληλη μέθοδο βασισμένη στο σχεδιασμό σας, για να δημιουργήσετε λογότυπο υψηλής ποιότητας. Εκτυπώστε σύνθετο λογότυπο στον φακό, επίσης δεν είναι πρόβλημα. Θα σας προσφέρουμε μια κατάλληλη μέθοδο και την πρότασή μας με βάση την πλούσια εμπειρία μας.

Γρήγορες λεπτομέρειες

Μοντέλο # W1064

Μέγεθος: πλάτος φακού 52mm

Μάρκα: έθιμο λογότυπο

Υπηρεσία OEM / ODM: ναι

Χρήση: χονδρική, γυαλιά ηλίου προώθησης

Τύπος προμηθευτή: κατασκευαστές

Τόπος καταγωγής: Κίνα

Εμφάνιση προϊόντος


ποιοτικά διαφημιστικά γυαλιά ηλίου

Προσαρμοσμένη υπηρεσία γυαλιών ηλίου

Προσαρμογή στυλ - Το χρώμα και το υλικό του πλαισίου μπορούν να προσαρμοστούν. Μπορούμε επίσης να προσαρμόσουμε το δικό σας στυλ σύμφωνα με τα δείγματα σας.

Προσαρμογή φακού - Μπορούμε να προσαρμόσουμε διαφορετικούς φακούς για σας, AC, PC, TAC, πολωμένοι ή μη πολωμένοι, μπορείτε επίσης να καθορίσετε το χρώμα.

Προσαρμόστε το λογότυπο - Μπορούμε να προσαρμόσουμε το δικό σας λογότυπο και να καθορίσετε τη θέση (συνήθως στους ναούς ή τους φακούς). Επιλογές εκτύπωσης λογότυπων: μεταξοτυπία, λέιζερ, θερμή σφράγιση, χύτευση μετάλλων.

Προσαρμοσμένο πακέτο -Η συσκευασία που συνήθως χρησιμοποιούμε είναι τσάντα opp, λευκό εσωτερικό κιβώτιο και καφέ κουτιά. Υπάρχουν περισσότερες επιλογές συσκευασίας: περίπτωση PVC, θήκη χαρτιού, θήκες φερμουάρ, θήκες μπαμπού, ξύλινες θήκες, μαλακή θήκη μικροϊνών και υφάσματα καθαρισμού.


έθιμο λογότυπο


τα γυαλιά ηλίου προσαρμόζουν το φακό


γυαλιά ηλίου προσαρμοσμένα χρώματα πλαισίων


γυαλιά ηλίου προσαρμοσμένα


γυαλιά ηλίου πακέτα γυαλιά σάκους καθαρισμού πανί


Hot Tags: προώθηση γυαλιά ηλίου αντανάκλαση, Κίνα, προμηθευτές, κατασκευαστές, εργοστάσιο, χονδρική, φθηνή, προσαρμοσμένη
Ένα ζευγάρι:Διαφημιστικά γυαλιά ηλίου Mirrored Επόμενη:Μάρκα διαφημιστικά γυαλιά ηλίου

Εξεταστική

You Might Also Like