Διαφημιστικά πλαστικά γυαλιά ηλίου μόδας

Τα ιπτάμενα μάτια έχουν μια σέξι γεύση σαν μια γάτα. Τα γυαλιά ηλίου cat-eye είναι σέξι και χαριτωμένα, τόσο στο δρόμο όσο και στα αστέρια. Το μοντέρνο σχήμα, μαζί με μερικά δημιουργικά φορέματα, προσθέτει μια μοναδική προσωπικότητα στα γυαλιά ηλίου της γάτας. Το μάτι των γυαλιών ηλίου των ματιών της γάτας έχει ανατραπεί, γεγονός που μπορεί να αυξήσει τη γοητεία των γυναικών, δίνοντας στους ανθρώπους μια αίσθηση ρετρό. Η τρισδιάστατη αίσθηση του κοριτσιού με το στρογγυλό πρόσωπο και το λεπτό φύλλο λεπίδας θα είναι ισχυρότερη, καθιστώντας το πρόσωπο μικρότερο και πιο εκλεπτυσμένο, και το αποτέλεσμα είναι καλύτερο. Το σχήμα και το χρώμα των γυαλιών ηλίου της γάτας είναι πολύ διαφορετικά και το καθένα έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, η προσθήκη στοιχείων όπως χρωματισμένα περιγράμματα, τρισδιάστατα ψηφιδωτά και καθρέφτες καθιστά τα γυαλιά ηλίου των ματιών της γάτας αλλάσιμα. Επιπλέον, τα κλασικά στυλ κρέπας και μαύρου σκελετού είναι επίσης μια ευέλικτη επιλογή στο καθημερινό φόρεμα. Ωστόσο, πρέπει να δώσουμε προσοχή στην επιλογή του μεγέθους του προσώπου όταν επιλέγουμε, να μην ακολουθήσουμε το σχήμα των ποτηριών, αλλιώς να φοράμε γυαλιά και η συνολική ασυνέπεια είναι αντιπαραγωγική.

Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Εισαγωγή προϊόντων

Τα ιπτάμενα μάτια έχουν μια σέξι γεύση σαν μια γάτα. Τα γυαλιά ηλίου cat-eye είναι σέξι και χαριτωμένα, τόσο στο δρόμο όσο και στα αστέρια. Το μοντέρνο σχήμα, μαζί με μερικά δημιουργικά φορέματα, προσθέτει μια μοναδική προσωπικότητα στα γυαλιά ηλίου της γάτας.

Το μάτι των γυαλιών ηλίου των ματιών της γάτας έχει ανατραπεί, γεγονός που μπορεί να αυξήσει τη γοητεία των γυναικών, δίνοντας στους ανθρώπους μια αίσθηση ρετρό. Η τρισδιάστατη αίσθηση του κοριτσιού με το στρογγυλό πρόσωπο και το λεπτό πτερύγιο θα είναι ισχυρότερη, καθιστώντας το πρόσωπο μικρότερο και πιο εκλεπτυσμένο και το αποτέλεσμα είναι καλύτερο. Το σχήμα και το χρώμα των γυαλιών ηλίου της γάτας είναι πολύ διαφορετικά και το καθένα έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, η προσθήκη στοιχείων όπως χρωματισμένα περιγράμματα, τρισδιάστατα ψηφιδωτά και καθρέφτες καθιστά τα γυαλιά ηλίου των ματιών της γάτας αλλάσιμα. Επιπλέον, τα κλασικά στυλ κρέπας και μαύρου σκελετού είναι επίσης μια ευέλικτη επιλογή στο καθημερινό φόρεμα. Ωστόσο, πρέπει να δώσουμε προσοχή στην επιλογή του μεγέθους του προσώπου όταν επιλέγουμε, να μην ακολουθήσουμε το σχήμα των ποτηριών, αλλιώς να φοράμε γυαλιά και η συνολική ασυνέπεια είναι αντιπαραγωγική.

Μοντέλο#:

WP1049

Τύπος αντικειμένου:

Γυαλιά ηλίου προώθησης

Υλικό πλαισίου:

PC

Υλικό φακού:

PC

Ηλικία

Ενήλικος

Υπηρεσία ODM / OEM:

Ναί

MOQ:

300pcs

Πιστοποιητικό:

FDA, CE

λεπτομέρειες προιόντος

Διαφημιστικά μεγέθη γυαλιών ηλίου πλαστικών ματιώνΔιαφημιστικά μόδας πλαστικά χρώματα γυαλιών ηλίου

Πληρωμή και αποστολή

china γυαλιά ηλίου αποστολή και πληρωμή

Hot Tags: διαφημιστικά πλαστικά γυαλιά ηλίου μόδας, Κίνα, προμηθευτές, κατασκευαστές, εργοστάσιο, χονδρική, φθηνή, προσαρμοσμένη
Ένα ζευγάρι:Ένα γυαλιά ηλίου προβολής προφυλακτήρων από γυαλί Επόμενη:Γυαλιά ηλίου σπορ γύρου Νέου Κόμματος

Εξεταστική

You Might Also Like