Διαφημιστικά γυαλιά ηλίου σε τετράγωνο μέγεθος

Υπάρχουν πολλά είδη προσαρμοσμένων διαφημιστικών δώρων. Γενικά, τα διαφημιστικά δώρα πρέπει να έχουν κάποια πρακτικότητα. Μπορείτε να χαράξετε κείμενο και λογότυπο στα δώρα. Η τιμή είναι φθηνότερη και μπορεί να απελευθερωθεί από το κοινό. Τα διαφημιστικά μας γυαλιά ηλίου με τετραγωνικά μεγέθη έχουν τα χαρακτηριστικά του φθηνού και εκτυπώσιμου λογότυπου και το λογότυπο είναι εντυπωσιακό και διαφημίζεται για την προώθηση της επωνυμίας της εταιρείας. Ταυτόχρονα, τα προσαρμοσμένα γυαλιά ηλίου είναι επίσης δημοφιλή για άλλες δραστηριότητες, όπως συναυλίες, πάρτι, αθλητικές δραστηριότητες, σύντομα.

Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Εισαγωγή προϊόντων

Καλώς ήρθατε στο έθιμο τυπωμένα γυαλιά ηλίου από Taizhou Feirong Glasses Co, Ltd. Από εδώ, μπορείτε να βρείτε ένα ωραίο γυαλιά ηλίου ποιότητας και τιμής.

Υπάρχουν πολλά είδη προσαρμοσμένων διαφημιστικών δώρων. Γενικά, τα διαφημιστικά δώρα πρέπει να έχουν κάποια πρακτικότητα. Μπορείτε να χαράξετε κείμενο και λογότυπο στα δώρα. Η τιμή είναι φθηνότερη και μπορεί να απελευθερωθεί από το κοινό.

Τα διαφημιστικά μας γυαλιά ηλίου με τετραγωνικά μεγέθη έχουν τα χαρακτηριστικά του φθηνού και εκτυπώσιμου λογότυπου και το λογότυπο είναι εντυπωσιακό και διαφημίζεται για την προώθηση της επωνυμίας της εταιρείας.

Ταυτόχρονα, τα προσαρμοσμένα γυαλιά ηλίου είναι επίσης δημοφιλή για άλλες δραστηριότητες, όπως συναυλίες, πάρτι, αθλητικές δραστηριότητες, σύντομα.

Μοντέλο#:

WP1011

Τύπος αντικειμένου:

Γυαλιά ηλίου προώθησης

Υλικό πλαισίου:

PC

Υλικό φακού:

ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ

Ηλικία

Ενήλικος

Υπηρεσία ODM / OEM:

Ναί

MOQ:

100pcs

Πιστοποιητικό:

FDA, CE

λεπτομέρειες προιόντος

Πάνω από τα τετράγωνα γυαλιά ηλίου πολύχρωμα

Πληρωμή και αποστολή

china γυαλιά ηλίου αποστολή και πληρωμή

Hot Tags: διαφημιστικά τετραγωνικά γυαλιά ηλίου, Κίνα, προμηθευτές, κατασκευαστές, εργοστάσιο, χονδρική, φθηνή, προσαρμοσμένη
Ένα ζευγάρι:Υπερ-μέγεθος Ένα γυαλιά ηλίου προβολής φακού υπολογιστή Επόμενη:Προσαρμοσμένο σπορ λογότυπο γυαλιών ηλίου

Εξεταστική

You Might Also Like