Γυαλιά ηλίου με ανοιχτήρι μπουκαλιών

Γυαλιά ηλίου με ανοιχτήρι μπουκαλιών είναι μια καλή επιλογή για την εταιρεία μπύρας για την προώθηση. Το τμήμα ανοιχτήρι είναι μέταλλο, είναι εγκατεστημένο κατά την έγχυση του πλαισίου καλουπώματος, έτσι είναι πολύ ανθεκτικό. Το λογότυπο, το χρώμα του πλαισίου και το χρώμα του φακού μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Μπορούμε να κάνουμε δωρεάν μάρκα με το λογότυπό σας. Αν έχετε νέα ερώτηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Εισαγωγή προϊόντων

Γυαλιά ηλίου με ανοιχτήρι μπουκαλιών είναι μια καλή επιλογή για την εταιρεία μπύρας για την προώθηση.

Το τμήμα ανοιχτήρι είναι μέταλλο, είναι εγκατεστημένο κατά την έγχυση του πλαισίου καλουπώματος, έτσι είναι πολύ ανθεκτικό. Το λογότυπο, το χρώμα του πλαισίου και το χρώμα του φακού μπορούν να προσαρμοστούν σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Μπορούμε να κάνουμε δωρεάν μάρκα με το λογότυπό σας. Αν έχετε νέα ερώτηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Μοντέλο#:

WP1031

Τύπος αντικειμένου:

Γυαλιά ηλίου με ανοιχτήρι μπουκαλιών

Υλικό πλαισίου:

PC

Υλικό φακού:

AC / PC / TAC

Ηλικία

Ενήλικος

Υπηρεσία ODM / OEM:

Ναί

MOQ:

300pcs

Πιστοποιητικό:

FDA, CE

λεπτομέρειες προιόντος

Το χρώμα του πλαισίου μπορεί να προσαρμοστεί σύμφωνα με την κάρτα Pantone. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα παρακάτω 10 βασικά χρώματα.

Βασικά έγχρωμα γυαλιά ηλίου με ανοιχτήρι μπουκαλιών

Πληρωμή και αποστολή

china γυαλιά ηλίου αποστολή και πληρωμή

Hot Tags: γυαλιά ηλίου με ανοιχτήρι μπουκαλιών, Κίνα, προμηθευτές, κατασκευαστές, εργοστάσιο, χονδρική, φθηνή, προσαρμοσμένη
Ένα ζευγάρι:Ξύλινα γυαλιά ηλίου υφής με ανοιχτήρι μπουκαλιών Επόμενη:Νέα Γυαλιά ηλίου γυναικών προώθησης μόδας

Εξεταστική

You Might Also Like