Γυαλιά ηλίου προώθησης χονδρικής

Τα πολωμένα γυαλιά ηλίου απορροφούν επιλεκτικά την τοπική μπάντα που παράγει τις ακτίνες του ήλιου επειδή βασίζεται σε πολύ λεπτές μεταλλικές σκόνες (σίδηρο, χαλκό, νικέλιο κ.λπ.). Στην πραγματικότητα, όταν το φως πλήττει τον φακό, το φως μειώνεται με βάση τη λεγόμενη διαδικασία "καταστρεπτικής παρέμβασης". Δηλαδή, όταν φως κάποιων μηκών κύματος (εδώ αναφέρεται ως υπεριώδες φως α, υπεριώδες φως b και μερικές φορές υπέρυθρο φως) διέρχεται διαμέσου του φακού, ακυρώνουν το ένα το άλλο στην κατεύθυνση της εσωτερικής πλευράς του φακού, δηλαδή , προς το μάτι. Η αμοιβαία στοίβαξη των φωτεινών κυμάτων δεν είναι ένα περιστασιακό φαινόμενο: οι κορυφές ενός κύματος συνδυάζονται με τα κύματα των κυμάτων που βρίσκονται κοντά τους, προκαλώντας το ένα το άλλο να ακυρώνονται το ένα το άλλο. Η καταστροφική παρέμβαση εξαρτάται από τον δείκτη διάθλασης του φακού (δηλαδή το επίπεδο στο οποίο το φως αποκλίνει από τον αέρα μέσω διαφόρων ουσιών) και επίσης εξαρτάται από το πάχος του φακού. Είμαστε εργοστάσιο γυαλιών ηλίου στην Κίνα, χρειάζονται μόνο 300pcs γυαλιά ηλίου, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να προσαρμόσετε το χρώμα πλαισίου, το χρώμα φακού, και το δικό σας εμπορικό σήμα.

Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Εισαγωγή προϊόντων

Τα πολωμένα γυαλιά ηλίου απορροφούν επιλεκτικά την τοπική μπάντα που παράγει τις ακτίνες του ήλιου επειδή βασίζεται σε πολύ λεπτές μεταλλικές σκόνες (σίδηρο, χαλκό, νικέλιο κ.λπ.). Στην πραγματικότητα, όταν το φως πλήττει τον φακό, το φως μειώνεται με βάση τη λεγόμενη διαδικασία "καταστρεπτικής παρέμβασης". Δηλαδή, όταν φως κάποιων μηκών κύματος (εδώ αναφέρεται ως υπεριώδες φως α, υπεριώδες φως b και μερικές φορές υπέρυθρο φως) διέρχεται διαμέσου του φακού, ακυρώνουν το ένα το άλλο στην κατεύθυνση της εσωτερικής πλευράς του φακού, δηλαδή , προς το μάτι. Η αμοιβαία στοίβαξη των φωτεινών κυμάτων δεν είναι ένα περιστασιακό φαινόμενο: οι κορυφές ενός κύματος συνδυάζονται με τα κύματα των κυμάτων που βρίσκονται κοντά τους, προκαλώντας το ένα το άλλο να ακυρώνονται το ένα το άλλο. Η καταστροφική παρέμβαση εξαρτάται από τον δείκτη διάθλασης του φακού (δηλαδή το επίπεδο στο οποίο το φως αποκλίνει από τον αέρα μέσω διαφόρων ουσιών) και επίσης εξαρτάται από το πάχος του φακού.

Είμαστε εργοστάσιο γυαλιών ηλίου στην Κίνα, χρειάζονται μόνο 300pcs γυαλιά ηλίου, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να προσαρμόσετε το χρώμα πλαισίου, το χρώμα φακού, και τη δική σας μάρκα, παρακαλώ στείλτε μας το σχεδιασμό λογότυπων γυαλιών ηλίου σας.

Μοντέλο#:

WP1050

Τύπος αντικειμένου:

Γυαλιά ηλίου προώθησης

Υλικό πλαισίου:

PC

Υλικό φακού:

Πολωμένο PC / AC

Ηλικία

Ενήλικος

Υπηρεσία ODM / OEM:

Ναί

MOQ:

300pcs

Πιστοποιητικό:

FDA, CE

λεπτομέρειες προιόντος

Υψηλής ποιότητας διαφημιστικά μεγέθη γυαλιών ηλίουΓυαλιά ηλίου υψηλής ποιότηταςτα γυαλιά ηλίου προσαρμόζουν το φακόγυαλιά ηλίου προσαρμοσμένα χρώματα πλαισίων

Πληρωμή και αποστολή

china γυαλιά ηλίου αποστολή και πληρωμή

Hot Tags: γυαλιά ηλίου χονδρικής προώθησης, Κίνα, προμηθευτές, κατασκευαστές, εργοστάσιο, χονδρική, φθηνή, προσαρμοσμένη
Ένα ζευγάρι:Προσαρμοσμένα τυπωμένα γυαλιά ηλίου Επόμενη:Προώθηση διπλής γέφυρας πλαστικά γυαλιά ηλίου

Εξεταστική

You Might Also Like