Ξύλινα γυαλιά ηλίου υφής με ανοιχτήρι μπουκαλιών

Ξύλινη υφή Αυτό το γυαλιά ηλίου με ανοιχτήρι μπουκαλιών είναι τυπωμένο με ξύλινη υφή, εκτός από την εμφάνιση πιο ουσιαστική. Το τμήμα ανοίγματος μετάλλων είναι ανθεκτικό. Έχουμε πολλά ξύλινα σχέδια υφής για την επιλογή σας. Επίσης, μπορείτε να προσαρμόσετε το σχέδιο υφής σύμφωνα με την απαίτησή σας. Το MOQ του ξύλινου σχεδιασμού υφής είναι 1000pcs αν χρησιμοποιείτε το σχεδιασμό μας. Το MOQ είναι 3000pcs αν θέλετε να προσαρμόσετε το σχέδιο. Αν έχετε νέα ερώτηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Εισαγωγή προϊόντων

Ξύλινη υφή Αυτό το γυαλιά ηλίου με ανοιχτήρι μπουκαλιών είναι τυπωμένο με ξύλινη υφή, εκτός από την εμφάνιση πιο ουσιαστική. Το τμήμα ανοίγματος μετάλλων είναι ανθεκτικό.

Έχουμε πολλά ξύλινα σχέδια υφής για την επιλογή σας. Επίσης, μπορείτε να προσαρμόσετε το σχέδιο υφής σύμφωνα με την απαίτησή σας.

Το MOQ του ξύλινου σχεδιασμού υφής είναι 1000pcs αν χρησιμοποιείτε το σχεδιασμό μας. Το MOQ είναι 3000pcs αν θέλετε να προσαρμόσετε το σχέδιο.

Αν έχετε νέα ερώτηση, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Μοντέλο#:

WP1032

Τύπος αντικειμένου:

Γυαλιά ηλίου με ανοιχτήρι μπουκαλιών

Υλικό πλαισίου:

PC

Υλικό φακού:

AC / PC / TAC

Ηλικία

Ενήλικος

Υπηρεσία ODM / OEM:

Ναί

MOQ:

1000pcs

Πιστοποιητικό:

FDA, CE

λεπτομέρειες προιόντος

Γυαλιά ηλίου με ανοιχτήρι μπουκαλιών

Πληρωμή και αποστολή

china γυαλιά ηλίου αποστολή και πληρωμή

Hot Tags: ξύλινα γυαλιά ηλίου υφής με ανοιχτήρι μπουκαλιών, Κίνα, προμηθευτές, κατασκευαστές, εργοστάσιο, χονδρική, φθηνή, προσαρμοσμένη
Ένα ζευγάρι:Flag γυαλιά ηλίου εκτύπωσης με ανοιχτήρι μπουκαλιών Επόμενη:Γυαλιά ηλίου με ανοιχτήρι μπουκαλιών

Εξεταστική

You Might Also Like