Αλλαγή χρωμάτων γυαλιών ηλίου σπορ μεταλλικά

Η αρχή ενός φακού που αλλάζει χρώμα βασίζεται κυρίως σε μια ειδική χημική αντίδραση του υπεριώδους φωτός. Ο έγχρωμος φακός των γυαλιών ηλίου περιέχει εκατομμύρια μόρια ορισμένων ουσιών, όπως χλωριούχο αργύριο ή αλογονίδιο του αργύρου. Όταν δεν υπάρχει υπεριώδες φως, το ορατό φως μπορεί να διεισδύσει σε αυτά τα μόρια και το ορατό φως είναι ένα γενικό συστατικό των τεχνητών πηγών φωτός. Αλλά όταν εκτίθενται στο υπεριώδες φως του ηλιακού φωτός, αυτά τα μόρια υφίστανται μια χημική διαδικασία που αλλάζει το σχήμα τους. Η νέα μοριακή δομή απορροφά μέρος του ορατού φωτός, το οποίο σκουραίνει τον φακό. Ο αριθμός των μορίων των οποίων οι αλλαγές σχήματος ποικίλλουν ανάλογα με την ένταση του υπεριώδους φωτός.

Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Εισαγωγή προϊόντων

Η αρχή ενός φακού που αλλάζει χρώμα βασίζεται κυρίως σε μια ειδική χημική αντίδραση του υπεριώδους φωτός.

Ο έγχρωμος φακός των γυαλιών ηλίου περιέχει εκατομμύρια μόρια ορισμένων ουσιών, όπως χλωριούχο αργύριο ή αλογονίδιο του αργύρου. Όταν δεν υπάρχει υπεριώδες φως, το ορατό φως μπορεί να διεισδύσει σε αυτά τα μόρια και το ορατό φως είναι ένα γενικό συστατικό των τεχνητών πηγών φωτός. Αλλά όταν εκτίθενται στο υπεριώδες φως του ηλιακού φωτός, αυτά τα μόρια υφίστανται μια χημική διαδικασία που αλλάζει το σχήμα τους. Η νέα μοριακή δομή απορροφά μέρος του ορατού φωτός, το οποίο σκουραίνει τον φακό. Ο αριθμός των μορίων των οποίων οι αλλαγές σχήματος ποικίλλουν ανάλογα με την ένταση του υπεριώδους φωτός.

Μοντέλο#:

WS1002

Τύπος αντικειμένου:

Αθλητικά γυαλιά ηλίου

Υλικό πλαισίου:

Metal, Magaluma

Υλικό φακού:

Πολωμένο, TAC

Ηλικία

Ενήλικος

Υπηρεσία ODM / OEM:

Ναί

Πακέτο:

1pc / OPP τσάντα, 20pcs / εσωτερικό κουτί, 500pcs / CTN

Χρόνος δειγματοληψίας:

3-7 εργάσιμες ημέρες

Ωρα παράδοσης:

10-25 ημέρες μετά τη λήψη της πληρωμής

Πιστοποιητικό:

FDA, CE


λεπτομέρειες προιόντος

Αποχρωματισμένο μέγεθος γυαλιών ηλίου σπορ

Αποχρωματισμένα αθλητικά γυαλιά ηλίου

Πληρωμή και αποστολή

china γυαλιά ηλίου αποστολή και πληρωμή

Hot Tags: χρώμα μεταβαλλόμενο γυαλιά ηλίου σπορ μεταλλικά, Κίνα, προμηθευτές, κατασκευαστές, εργοστάσιο, χονδρική, φθηνή, προσαρμοσμένη
Ένα ζευγάρι:Γυαλιά ηλίου νυχτερινής όρασης Επόμενη:Γυαλιά ηλίου Polarized Magaluma

Εξεταστική

You Might Also Like