2019 Νέα μόδα μόδας γυαλιά ηλίου

Πολλά κορίτσια είναι δυσαρεστημένα με το φυσικό τους πρόσωπο. Στην πραγματικότητα, το πρόσωπο δεν είναι αυτό που μπορούμε να επιλέξουμε, αλλά μπορούμε να κάνουμε το πρόσωπο πιο τέλειο μέσω ορισμένων γυαλιών ηλίου που τροποποιούν το πρόσωπο. Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς να αναλύσουμε τα χαρακτηριστικά του προσώπου πολλών τύπων προσώπου μέσα από τα γυαλιά ηλίου. Κινέζικο πρόσωπο χαρακτήρα: Επειδή το περίγραμμα του προσώπου είναι πάρα πολύ σκληρό, είναι απαραίτητο να μαλακώσει το περίγραμμα του προσώπου από αεριωθούμενα ή στρογγυλά γυαλιά ηλίου, και να αυξήσει το μήκος του προσώπου για να επιτύχει ένα αισθητικό αποτέλεσμα? Μακρύ πρόσωπο: Επειδή το πρόσωπο είναι μακρύ, πρέπει να φοράτε γυαλιά ηλίου με στρογγυλά ή βαθιά χαρακτηριστικά για να μειώσετε το μήκος του προσώπου και να αυξήσετε το πλάτος του προσώπου.

Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Εισαγωγή προϊόντων

Πολλά κορίτσια είναι δυσαρεστημένα με το φυσικό τους πρόσωπο. Στην πραγματικότητα, το πρόσωπο δεν είναι αυτό που μπορούμε να επιλέξουμε, αλλά μπορούμε να κάνουμε το πρόσωπο πιο τέλειο μέσω ορισμένων γυαλιών ηλίου που τροποποιούν το πρόσωπο. Ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς να αναλύσουμε τα χαρακτηριστικά του προσώπου πολλών τύπων προσώπου μέσα από τα γυαλιά ηλίου.

Κινέζικο πρόσωπο χαρακτήρα: Επειδή το περίγραμμα του προσώπου είναι πάρα πολύ σκληρό, είναι απαραίτητο να μαλακώσει το περίγραμμα του προσώπου από αεριωθούμενα ή στρογγυλά γυαλιά ηλίου, και να αυξήσει το μήκος του προσώπου για να επιτύχει ένα αισθητικό αποτέλεσμα?

Μακρύ πρόσωπο: Επειδή το πρόσωπο είναι μακρύ, θα πρέπει να φοράτε γυαλιά ηλίου με στρογγυλό ή βαθύ προφίλ για να μειώσετε το μήκος του προσώπου και να αυξήσετε το πλάτος του προσώπου.

Μοντέλο#:

W3082

Τύπος αντικειμένου:

Μεταλλικά γυαλιά ηλίου

Υλικό πλαισίου:

PC

Υλικό φακού:

PC

Ηλικία

Ενήλικος

Υπηρεσία ODM / OEM:

Ναί

MOQ:

100pcs

Πιστοποιητικό:

FDA, CE

λεπτομέρειες προιόντος

Καλή σχεδίαση Μόδα Μέταλλο μέγεθος γυαλιών ηλίουΝέα μόδα μόδας μεταλλικά γυαλιά ηλίου πολύχρωμα

Πληρωμή και αποστολή

china γυαλιά ηλίου αποστολή και πληρωμή

Hot Tags: 2019 νέα μόδα μόδας μόδας γυαλιά ηλίου, Κίνα, προμηθευτές, κατασκευαστές, εργοστάσιο, χονδρική, φθηνή, προσαρμοσμένη
Ένα ζευγάρι:Μόδα γυαλιστερά γυαλιά ηλίου γυαλιστερό πλατεία Επόμενη:Στρογγυλό πολωμένο μέταλλο γυαλιά ηλίου γυναίκες

Εξεταστική

You Might Also Like