Μεταλλικά ηλίου παιδικά

Η έρευνα δείχνει ότι παίζουν σε εξωτερικούς χώρους είναι απαραίτητη για την σωματική και ψυχική ανάπτυξη των παιδιών. Ωστόσο, τα παιδιά είναι ιδιαίτερα ευάλωτα σε βλάβη ήλιο λόγω της αδυναμίας τους να φιλτράρετε υπεριώδες φως με τους φακούς τους κρυσταλλική ανάπτυξη.

Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Model # FL3016

Η έρευνα δείχνει ότι παίζουν σε εξωτερικούς χώρους είναι απαραίτητη για την σωματική και ψυχική ανάπτυξη των παιδιών. Ωστόσο, τα παιδιά είναι ιδιαίτερα ευάλωτα σε βλάβη ήλιο λόγω της αδυναμίας τους να φιλτράρετε υπεριώδες φως με τους φακούς τους κρυσταλλική ανάπτυξη. Ακριβώς όπως θα εφαρμόζατε αντηλιακό στο ευαίσθητο δέρμα των παιδιών σας, βεβαιωθείτε ότι τα μάτια τους είναι καλυμμένα με UV προστατευτικά γυαλιά. Αυτό παιδικά γυαλιά ηλίου καρδιά μεταλλικό σκελετό είναι 100% UV προστασία, κατά πόσον ή όχι τους φιμέ.


Διασκεδάστε με τα παιδιά σας, Απολαύστε το χρόνο σας οικογένεια, χρειάζεστε αυτό!

Κόμμα Μπομπονιέρες - παιδικά γυαλιά ηλίου είναι πάντα μια διασκέδαση κόμμα υπέρ που κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί. Είναι χαριτωμένο, πολύχρωμα, και ένα από τα αγαπημένα μεταξύ των παιδιών και των ενηλίκων.


Δροσερά χρώματα - αυτά τα χαρούμενα χρώματα θα αλλάξει την εκδήλωσή σας από συνηθισμένο να κρυώσει! Τα φωτεινά χρώματα θα ανάταση τη διάθεσή του και να είναι συναρπαστικό και διασκεδαστικό. Λένε τροφής ρυθμίζει τη διάθεση, αλλά με αυτά, νομίζω ότι εμείς να ξαναγράψετε το απόσπασμα!!!


Οικογενειακή διασκέδαση - αυτά τα γυαλιά ηλίου είναι ένα από τα αγαπημένα από τη στιγμή που μπορείτε να τα δείτε. Έχουν φωτεινά χρώματα τα οποία είναι πολύ ελκυστική, και ο φακός σχήμα που θυμίζει δεκαετία του 80. Αγοράζουν αυτά και όλα τα μέλη της οικογένειάς σας θα τα απολαύσετε!


Γιατί να επιλέξετε εμάς;

Ιδρύθηκε το 2011, TaiZhou Feirong γυαλιά Co, ε.π.ε. (εμπορική ονομασία: Flymoon) τώρα έχει γίνει ένα από τα βασικά κατασκευαστής και προμηθευτής στη βιομηχανία γυαλιά στην Κίνα. Έχουμε εξειδικευμένο σε γυαλιά κατασκευαστής πρότυπου εξοπλισμού επεξεργασίας και μάρκα προσαρμογής για σχεδόν 8 χρόνια. Έτσι αν έχετε οποιεσδήποτε απορίες, παρακαλώ απλά να μου πείτε τι θέλετε!


Προσαρμοσμένη φακό χρώματα:

1(001).jpg

Hot Tags: Παιδικό μεταλλικό γυαλιά ηλίου, Κίνα, προμηθευτές, κατασκευαστές, εργοστάσιο, χονδρική πώληση, φτηνό, προσαρμοσμένη
Ένα ζευγάρι:Μεταλλικά γυαλιά ηλίου για άντρες Επόμενη:Rimless Μεταλλικά ηλίου

Εξεταστική

You Might Also Like