Νέο μεταλλικό γυαλιά ηλίου με χαμογελαστά πρόσωπα

Η χρήση του φακού ενισχύει την πυκνότητα του φακού, την αποτελεσματική προστασία του UV. Η προστασία από την ακτινοβολία απολαμβάνει όμορφη γιορτή εξαιρετικά καθαρού οπτικού. Η επιλογή μεντεσέδες του συνδυασμού ποιότητας. Αποτελεσματική αποτροπή των βιδών αποτρέπει το ομαλό άνοιγμα και το κλείσιμο του ναού Τα μαξιλάρια μύτης χρησιμοποιούν σιλικόνη σχεδιασμό, δεν καταπιέζουν τη γέφυρα της μύτης, σας κάνουν πιο σταθερό και πιο άνετο να φορέσει. Τα πόδια εξαιρετική αντιολισθητική απόδοση. Η ακτινοβολία είναι αρκετά εργονομική αντιστοιχία πιο άνετη και φυσική, ελαφρύ / προσεκτικά κατασκευασμένη ποιότητα / με καλή γυαλάδα / δεν βλάπτει το δέρμα.

Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Εισαγωγή προϊόντων

Η χρήση του φακού ενισχύει την πυκνότητα του φακού, την αποτελεσματική προστασία του UV. Η προστασία από την ακτινοβολία απολαμβάνει όμορφη γιορτή εξαιρετικά καθαρού οπτικού.

Η επιλογή μεντεσέδες του συνδυασμού ποιότητας. Η αποτελεσματική αποτροπή της απενεργοποίησης των βιδών εξασφαλίζει το ομαλό άνοιγμα και κλείσιμο του ναού

Τα μαξιλάρια μύτης χρησιμοποιούν σχεδιασμό σιλικόνης, δεν καταπιέζουν τη γέφυρα της μύτης, σας κάνουν πιο σταθερούς και πιο άνετους στη χρήση.

Τα πόδια εξαιρετική αντιολισθητική απόδοση. Το ακτινίδιο είναι πιο εργονομικό και φυσικό, ελαφρύ / προσεκτικά σχεδιασμένο / με καλή γυαλάδα / δεν είναι επιβλαβές για το δέρμα.

Μοντέλο#:

W3081

Τύπος αντικειμένου:

Μεταλλικά γυαλιά ηλίου

Υλικό πλαισίου:

PC

Υλικό φακού:

PC

Ηλικία

Ενήλικος

Υπηρεσία ODM / OEM:

Ναί

MOQ:

100pcs

Πιστοποιητικό:

FDA, CE

λεπτομέρειες προιόντος

Νέο μέγεθος γυαλιών ηλίου με γυαλιά ηλίουγυαλιά ηλίου χαμογελαστά μέταλλο

Πληρωμή και αποστολή

china γυαλιά ηλίου αποστολή και πληρωμή

Hot Tags: νέα πρόσωπο μέταλλο μέταλλο γυαλιά ηλίου χαμογελαστά, Κίνα, προμηθευτές, κατασκευαστές, εργοστάσιο, χονδρική, φθηνή, προσαρμοσμένη
Ένα ζευγάρι:Μόδα γυαλιστερά γυαλιά ηλίου γυαλιστερό πλατεία Επόμενη:Στρογγυλό πολωμένο μέταλλο γυαλιά ηλίου γυναίκες

Εξεταστική

You Might Also Like