Στρογγυλό πολωμένο μέταλλο γυαλιά ηλίου γυναίκες

Ρετρό στρογγυλά γυαλιά ηλίου όχι μόνο συμπληρώνουν την τάση του χρώματος και του στυλ ένδυσης, αλλά επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ντύσιμο γραφείου. Συνήθως, το μαύρο κοστούμι που χρησιμοποιείται στο γραφείο είναι λίγο άκαμπτο, και τα ρετρό στρογγυλά γυαλιά ηλίου μπορεί να κάνει όλο το σώμα να φαίνεται ζωντανό. Κλασικό ρετρό στρογγυλά γυαλιά ηλίου συνήθως απαιτούν μερικά πολύ μοντέρνα στοιχεία για να οδηγήσετε, έτσι ώστε οι καταναλωτές που το χρειάζονται θα πρέπει επίσης να εξετάσει τα μαλλιά, το πρόσωπο και άλλους παράγοντες, διαφορετικά το ρουστίκ φόρεμα και χτένισμα θα κάνει μόνο το ρετρό στρογγυλά γυαλιά ηλίου γίνεται βαρετό. Τα γυαλιά μας επίσημη ιστοσελίδα μπορεί να παρέχει λογικές προτάσεις αντιστοίχισης για κάθε πελάτη, και καλωσορίζουμε τις δικαίωμα και τα ενδιαφερόμενα μέρη για να συμβουλευτείτε.

Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Εισαγωγή προϊόντος

Ρετρό στρογγυλά γυαλιά ηλίου όχι μόνο συμπληρώνουν την τάση του χρώματος και του στυλ ένδυσης, αλλά επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ντύσιμο γραφείου. Συνήθως, το μαύρο κοστούμι που χρησιμοποιείται στο γραφείο είναι λίγο άκαμπτο, και τα ρετρό στρογγυλά γυαλιά ηλίου μπορεί να κάνει όλο το σώμα να φαίνεται ζωντανό.

Κλασικό ρετρό στρογγυλά γυαλιά ηλίου συνήθως απαιτούν μερικά πολύ μοντέρνα στοιχεία για να οδηγήσετε, έτσι ώστε οι καταναλωτές που το χρειάζονται θα πρέπει επίσης να εξετάσει τα μαλλιά, το πρόσωπο και άλλους παράγοντες, διαφορετικά το ρουστίκ φόρεμα και χτένισμα θα κάνει μόνο το ρετρό στρογγυλά γυαλιά ηλίου γίνεται βαρετό. Τα γυαλιά μας επίσημη ιστοσελίδα μπορεί να παρέχει λογικές προτάσεις αντιστοίχισης για κάθε πελάτη, και καλωσορίζουμε τις δικαίωμα και τα ενδιαφερόμενα μέρη για να συμβουλευτείτε.

 

Μοντέλο #:

W3080

Τύπος στοιχείου:

Γυναίκες γυαλιά ηλίου

Υλικό καρέ:

Μέταλλο

Υλικό φακού:

Tac

Ηλικία

Ενηλίκων

 

Λεπτομέρειες προϊόντος

Round Metal Sunglasses sizeRound Metal Sunglasses colors

Πληρωμή και αποστολή

china sunglasses shipment and payment

 

Hot Tags: στρογγυλά πολωμένα μεταλλικά γυαλιά ηλίου, Κίνα, προμηθευτές, κατασκευαστές, εργοστάσιο, χονδρικό, φθηνό, προσαρμοσμένο
Ένα ζευγάρι:Νέο μεταλλικό γυαλιά ηλίου με χαμογελαστά πρόσωπα Επόμενη:Ανδρικά γυαλιά ηλίου Magaluma γυαλιά

Εξεταστική

You Might Also Like