Γυαλιά ηλίου κίτρινο μέταλλο

Είστε αθλητής, ποδηλάτης ή είστε σε άλλες υπαίθριες δραστηριότητες που μπορούν να αποτελέσουν απειλή για την ασφάλειά σας και απαιτούν κάποια προστασία ματιών ή βελτιώσεις στην όραση; Εάν ναι, εδώ είναι το κίτρινο φακό Night Vision Driving Glasses για να προετοιμαστείτε για σας.

Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Μοντέλο # FL3014

Είστε αθλητής, ποδηλάτης ή είστε σε άλλες υπαίθριες δραστηριότητες που μπορούν να αποτελέσουν απειλή για την ασφάλειά σας και απαιτούν κάποια προστασία ματιών ή βελτιώσεις στην όραση;

Εάν ναι, εδώ είναι το κίτρινο φακό Night Vision Driving Glasses για να προετοιμαστείτε για σας.


Τα γυαλιά οδήγησης με αντιθαμβωτική προστασία μειώνουν το φως που προκαλεί την παραμόρφωση των ματιών, γεγονός που σημαίνει ότι αυτά τα γυαλιά ηλίου νύχτας μπορούν να εμποδίσουν την απότομη λάμψη από τους προβολείς, τα φώτα του δρόμου και την κυκλοφορία για εξαιρετικά καθαρή όραση, βελτιωμένη εστίαση οδήγησης.


Κίτρινο φακό Night Vision οδήγηση γυαλιά-ένα απαραίτητο γυαλιά για τα ταξίδια σας τη νύχτα!


Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

→ Κίτρινα γυαλιά ευρείας περιοχής - Ο κλασσικός σχεδιασμός παρέχει τους κίτρινους φακούς ευρείας περιοχής, οι οποίοι θα κρατήσουν την όρασή σας πιο ευρεία από τους στενούς φακούς. Οι κίτρινοι φακοί παρέχουν μεγαλύτερη σαφήνεια σε ομίχλη, ομίχλη, σκοτάδι και άλλες συνθήκες χαμηλού φωτισμού, οι οποίες θα βελτιώσουν την απόδοσή σας και θα μειώσουν την κούραση των ματιών.


→ Επαγγελματικό φακό ημέρας και νύχτας Polarized προσφέρει προστασία από τις ηλιακές ακτίνες UVA / UVB και έχει σχεδιαστεί ειδικά για τη ΝΥΧΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗ. Αξίζει την προσοχή σας με το διπλό σκοπό της.


→ Ρυθμιζόμενα πόδια και μαλακοί θερμοπλαστικοί λαστιχένιοι σκελετοί επιτρέπουν την προσαρμογή σε διαφορετικά είδη προσώπων και προσφέρουν τέλεια άνεση χωρίς ολίσθηση και προσωρινή καταπίεση.


Πώς λειτουργεί το νυχτερινό όραμα;

1. Παρέχει προστασία των ματιών τη νύχτα διατηρώντας παράλληλα επαρκή μετάδοση φωτός για να επιτρέψει την πλήρη ορατότητα, χρησιμοποιώντας ένα διαφανές φακό TAC με ειδική κίτρινη επικάλυψη


2. Μπλε φως πόλωση - Φιλτράρει επιβλαβή εκπομπή μπλε ακτίνων από τους εμπρός προβολείς με LED 4K-6K


3. Κίτρινη μετατόπιση όψεως - Εξισορροπεί τα γυαλιά και τα ισχυρά φώτα μετατρέποντας τα χρώματα σε κίτρινα, το πιο ισορροπημένο χρώμα για το ανθρώπινο μάτι


4. Μείωση του φωτισμού - Παρόλο που δεν πρέπει να αναμένουμε να παρατηρήσετε οποιαδήποτε διαφορά στην αντανάκλαση (λόγω των φυσικών μηχανισμών ρύθμισης του ανθρώπινου ματιού), έχουμε καταγράψει έως και 25% μείωση της λάμψης, μέσω εργαστηριακών δοκιμών που χρησιμοποιούν συσκευές φωτομέτρησης. Μερικοί από τους πελάτες μας αναφέρουν μια εμφανή διαφορά στον όγκο του φωτισμού και στη βελτίωση της νυχτερινής όρασης, αλλά η εμπειρία του χρήστη είναι ατομική και εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως η γενετική και η ατομική ανατομία των ματιών.


Φροντίδα:

Για να αποφύγετε τις ζημιές, μην καθαρίζετε ποτέ τα γυαλιά σας με χαρτοπετσέτες ή ρούχα και αποφεύγετε επίσης τη χρήση οικιακών απορρυπαντικών ή σαπουνιών. Ενώ μερικά ήπια σαπούνια δεν βλάπτουν τους φακούς, τα σημερινά σαπούνια εξαιρετικής αντοχής είναι αρκετά ισχυρά ώστε να αποσυνθέτουν αργά τις επικαλύψεις φακών.


Hot Tags: κίτρινο μεταλλικά γυαλιά ηλίου, Κίνα, προμηθευτές, κατασκευαστές, εργοστάσιο, χονδρική, φθηνή, προσαρμοσμένη
Ένα ζευγάρι:Γυαλιά ηλίου στρογγυλά μεταλλικά Επόμενη:Μεταλλικά γυαλιά ηλίου για άντρες

Εξεταστική

You Might Also Like