Γυαλιά ηλίου γάτα μάτια πάνω από το μέγεθος

Τα γυαλιά ηλίου Cat-eye φαίνονται εξαιρετικά σε στρογγυλά, τετράγωνα και τριγωνικά πυθμένα, καθώς το σχήμα του πλαισίου εξισορροπεί αυτά τα χαρακτηριστικά. Αλλά έχουν επίσης πολλές παραλλαγές και στυλ, ώστε να μπορούν να φορούν πολλά άλλα είδη προσώπων. Επιλέξτε μια σκιά με ευκρινέστερα άκρα ή ένα υπερμεγέθιο πλαίσιο για καμπύλη προς τα πάνω ή ένα πλαίσιο με παχύτερο πλαίσιο. Αυτό το γυαλιά ηλίου cat-eye είναι τέλειο για όποιον χρειάζεται προσοχή από ένα στρογγυλεμένο μάγουλο ή μια πληρέστερη καταλήψεων. Εκτός από την αξιόπιστη προστασία UV, θα χρειαστείτε επίσης ένα καλοκαιρινό φόρεμα και τα αγαπημένα σας διαμερίσματα!

Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Εισαγωγή προϊόντων

Τα γυαλιά ηλίου Cat-eye φαίνονται εξαιρετικά σε στρογγυλά, τετράγωνα και τριγωνικά πυθμένα, καθώς το σχήμα του πλαισίου εξισορροπεί αυτά τα χαρακτηριστικά. Αλλά έχουν επίσης πολλές παραλλαγές και στυλ, ώστε να μπορούν να φορούν πολλά άλλα είδη προσώπων. Επιλέξτε μια σκιά με ευκρινέστερα άκρα ή ένα υπερμεγέθιο πλαίσιο για καμπύλη προς τα πάνω ή ένα πλαίσιο με παχύτερο πλαίσιο. Αυτό το γυαλιά ηλίου cat-eye είναι τέλειο για όποιον χρειάζεται προσοχή από ένα στρογγυλεμένο μάγουλο ή μια πληρέστερη καταλήψεων.

Εκτός από την αξιόπιστη προστασία UV, θα χρειαστείτε επίσης ένα καλοκαιρινό φόρεμα και τα αγαπημένα σας διαμερίσματα!

Αριθμός μοντέλου:

W1074

Τύπος αντικειμένου:

Γυαλιά ηλίου Cat Eye

Φακοί Οπτική Χαρακτηριστικό:

Προστασία UV400

Υλικό πλαισίου:

PC

Φακοί Υλικό:

PC

Ονομα τμήματος:

Ενήλικος

Πιστοποιητικό:

FDA, CE

Υπηρεσία OEM & ODM:

Ναί

λεπτομέρειες προιόντος

  • MULTICOLOR σε απόθεμα

γυαλιά ηλίου με διαφορετικά χρώματα

  • ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ

Λεπτομέρειες γυαλιών ηλίου

Πληρωμή και αποστολή

china γυαλιά ηλίου αποστολή και πληρωμή

Hot Tags: γυαλιά ηλίου μάτι γάτα πάνω από το μέγεθος, Κίνα, προμηθευτές, κατασκευαστές, εργοστάσιο, χονδρική, φθηνή, προσαρμοσμένη
Ένα ζευγάρι:Γυναικεία γυαλιά ηλίου τετράγωνο χελώνα Επόμενη:Γυαλιά ηλίου για τα μάτια της γάτας Μικρό μέγεθος

Εξεταστική

You Might Also Like