Υπέρυθρα γυαλιά ηλίου Thin Frame

Η τετράγωνη όψη χαρακτηρίζεται από ένα ευρύ μέτωπο και απότομο περίγραμμα της κάτω γνάθου. Το τετράγωνο πρόσωπο φαίνεται όμορφο και σκληρό, αλλά στερείται απαλότητας. Μπορείτε να επιλέξετε γυαλιά στρογγυλής κορνίζας για να κάνετε το οπτικό αποτέλεσμα μαλακότερο και να μην έρχεται σε σύγκρουση με το πρόσωπό σας. Το σχήμα του προσώπου με διαμάντια, η ευρύτερη περιοχή αυτού του προσώπου, κοντά στην κνήμη, το μέτωπο και η κάτω γνάθο είναι σχετικά στενά και το πρόσωπο είναι πιο γωνιακό. Για αυτό το είδος του προσώπου, συνιστάται να επιλέξετε γυαλιά ευρείας ποδών με μαλακές άκρες και στρογγυλά και οβάλ γυαλιά μπορούν να απαλύνουν τις γραμμές του προσώπου. Προσπαθήστε να επιλέξετε ένα ελαφρύτερο χρώμα, δίνοντας στους ανθρώπους την αίσθηση ότι είστε κοντά ο ένας στον άλλο. Το ελλειπτικό πρόσωπο είναι επίσης το "πρόσωπο της χήνας". Αυτός ο τύπος προσώπου ουσιαστικά δεν έχει ληφθεί. Τα γυαλιά μπορούν να επιλεγούν σύμφωνα με την ιδιοσυγκρασία. Το στρογγυλό πλαίσιο είναι γλυκό και το πλαίσιο με αιχμηρές άκρες και γωνίες τονίζει την προσωπικότητα. Φέρτε κάτι για να δείξετε την ιδιοσυγκρασία σας και να επιτύχετε ένα καλό πρότυπο δέρματος. Το λεπτό πλαίσιο, γυαλιά ηλίου μεγάλου μεγέθους, δίνει την εντύπωση ότι είναι κοντά στο μάτι και δεν φαίνεται πολύ κρύο. Και μοιάζει με ένα ειδικό πλάνο, και έχει γίνει μια "έκρηξη" πυροβόλων όπλων.

Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Εισαγωγή προϊόντων

Η τετράγωνη όψη χαρακτηρίζεται από ένα ευρύ μέτωπο και απότομο περίγραμμα της κάτω γνάθου. Το τετράγωνο πρόσωπο φαίνεται όμορφο και σκληρό, αλλά στερείται απαλότητας. Μπορείτε να επιλέξετε γυαλιά στρογγυλής κορνίζας για να κάνετε το οπτικό αποτέλεσμα μαλακότερο και να μην έρχεται σε σύγκρουση με το πρόσωπό σας.

Το σχήμα του προσώπου με διαμάντια, η ευρύτερη περιοχή αυτού του προσώπου, κοντά στην κνήμη, το μέτωπο και η κάτω γνάθο είναι σχετικά στενά και το πρόσωπο είναι πιο γωνιακό. Για αυτό το είδος του προσώπου, συνιστάται να επιλέξετε γυαλιά ευρείας ποδών με μαλακές άκρες και στρογγυλά και οβάλ γυαλιά μπορούν να απαλύνουν τις γραμμές του προσώπου. Προσπαθήστε να επιλέξετε ένα ελαφρύτερο χρώμα, δίνοντας στους ανθρώπους την αίσθηση ότι είστε κοντά ο ένας στον άλλο.

Το ελλειπτικό πρόσωπο είναι επίσης το "πρόσωπο της χήνας". Αυτός ο τύπος προσώπου ουσιαστικά δεν έχει ληφθεί. Τα γυαλιά μπορούν να επιλεγούν σύμφωνα με την ιδιοσυγκρασία. Το στρογγυλό πλαίσιο είναι γλυκό και το πλαίσιο με αιχμηρές άκρες και γωνίες τονίζει την προσωπικότητα. Φέρτε κάτι για να δείξετε την ιδιοσυγκρασία σας και να επιτύχετε ένα καλό πρότυπο δέρματος.

Το λεπτό πλαίσιο, γυαλιά ηλίου μεγάλου μεγέθους, δίνει την εντύπωση ότι είναι κοντά στο μάτι και δεν φαίνεται πολύ κρύο. Και μοιάζει με ένα ειδικό πλάνο, και έχει γίνει μια "έκρηξη" πυροβόλων όπλων.

Μοντέλο#:

W1078

Τύπος αντικειμένου:

Νέα γυαλιά ηλίου 2019

Υλικό πλαισίου:

PC

Υλικό φακού:

PC

Ηλικία

Ενήλικος

Υπηρεσία ODM / OEM:

Ναί

MOQ:

600pcs

Πακέτο:

1pc / OPP τσάντα, 20pcs / εσωτερικό κουτί, 500pcs / CTN

Χρόνος δειγματοληψίας:

3-7 εργάσιμες ημέρες

Ωρα παράδοσης:

10-25 ημέρες μετά τη λήψη της πληρωμής

Πιστοποιητικό:

FDA, CE

Πάνω από το μέγεθος μεγέθους γυαλιά ηλίου

Κομψά γυαλιά ηλίου στρογγυλής διαμέτρου

Πληρωμή και αποστολή

china γυαλιά ηλίου αποστολή και πληρωμή

Hot Tags: over-size γυαλιά ηλίου λεπτού σκελετού, Κίνα, προμηθευτές, κατασκευαστές, εργοστάσιο, χονδρική, φθηνή, προσαρμοσμένη
Ένα ζευγάρι:Πλατεία νέα μόδα γυαλιά ηλίου 2019 Επόμενη:Ροζ γυαλιά ηλίου στρογγυλού στυλ 2019

Εξεταστική

You Might Also Like