Πλατεία νέα μόδα γυαλιά ηλίου 2019

Το πρωτοποριακό και μοντέρνο στυλ των γυαλιών ηλίου είναι φυσικά δημοφιλές στην όλο και πιο καυτή καλοκαιρινή περίοδο, αλλά θα πρέπει να επιλέξετε την καλύτερη επιλογή για τα γυαλιά ηλίου. Επιλέξτε το σωστό στυλ ανάλογα με το πρόσωπό σας και τα χαρακτηριστικά του. Διαφορετικά, δεν θα είστε εξωραϊσμός και θα καταστρέψετε τα μάτια σας. Αξίζει περισσότερο την απώλεια. Το στρογγυλό πρόσωπο είναι κατάλληλο για γυαλιά με ελαφρώς παχύτερο πλαίσιο, ψυχρότερα χρώματα και πιο σκούρα χρώματα και έχει το οπτικό αποτέλεσμα της «σύσφιξης» του προσώπου. Εξαιρετικά κίτρινα, κόκκινα φακούς ή λεπτό γυαλιά ηλίου με μαλακό πλαίσιο θα κάνουν το πρόσωπό σας πιο μακρύ. Τα άτομα με μικρά πρόσωπα είναι κατάλληλα για τη χρήση λεπτών πλαισίων ή γυαλιών χωρίς ραφή. Επιλέξτε ένα γαλάζιο, μωβ, ανοιχτό καφέ χρώμα και άλλα χρώματα φακών, τα οποία θα έχουν απροσδόκητα αποτελέσματα. Οι άνθρωποι με μακρύτερα πρόσωπα θα πρέπει να επιλέξουν ένα ευρύ στρογγυλό ή καμπύλο καθρέφτη με ελαφρώς παχύτερο ναό για να μειώσουν την ευκολία του μακρινού προσώπου. Το λεπτό πρόσωπο είναι γενικά πιο κοκαλιάρικο και η επιλογή των γυναικείων ροζ ή κρασιού κόκκινων φακών μπορεί να αυξήσει τη φωτεινότητα του προσώπου.

Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Εισαγωγή προϊόντων

Το πρωτοποριακό και μοντέρνο στυλ των γυαλιών ηλίου είναι φυσικά δημοφιλές στην όλο και πιο καυτή καλοκαιρινή περίοδο, αλλά θα πρέπει να επιλέξετε την καλύτερη επιλογή για τα γυαλιά ηλίου. Επιλέξτε το σωστό στυλ ανάλογα με το πρόσωπό σας και τα χαρακτηριστικά του. Διαφορετικά, δεν θα είστε εξωραϊσμός και θα καταστρέψετε τα μάτια σας. Αξίζει περισσότερο την απώλεια.

Το στρογγυλό πρόσωπο είναι κατάλληλο για γυαλιά με ελαφρώς παχύτερο πλαίσιο, ψυχρότερα χρώματα και πιο σκούρα χρώματα και έχει το οπτικό αποτέλεσμα της «σύσφιξης» του προσώπου. Εξαιρετικά κίτρινα, κόκκινα φακούς ή λεπτό γυαλιά ηλίου με μαλακό πλαίσιο θα κάνουν το πρόσωπό σας πιο μακρύ.

Τα άτομα με μικρά πρόσωπα είναι κατάλληλα για τη χρήση λεπτών πλαισίων ή γυαλιών χωρίς ραφή. Επιλέξτε ένα γαλάζιο, μωβ, ανοιχτό καφέ χρώμα και άλλα χρώματα φακών, τα οποία θα έχουν απροσδόκητα αποτελέσματα.

Οι άνθρωποι με μακρύτερα πρόσωπα θα πρέπει να επιλέξουν ένα ευρύ στρογγυλό ή καμπύλο καθρέφτη με ελαφρώς παχύτερο ναό για να μειώσουν την ευκολία του μακρινού προσώπου. Το λεπτό πρόσωπο είναι γενικά πιο κοκαλιάρικο και η επιλογή των γυναικείων ροζ ή κρασιού κόκκινων φακών μπορεί να αυξήσει τη φωτεινότητα του προσώπου.

Μοντέλο#:

W1079

Τύπος αντικειμένου:

Μόδα γυαλιά ηλίου

Υλικό πλαισίου:

PC

Υλικό φακού:

PC

Ηλικία

Ενήλικος

Υπηρεσία ODM / OEM:

Ναί

MOQ:

600pcs

Πακέτο:

1pc / OPP τσάντα, 20pcs / εσωτερικό κουτί, 500pcs / CTN

Χρόνος δειγματοληψίας:

3-7 εργάσιμες ημέρες

Ωρα παράδοσης:

10-25 ημέρες μετά τη λήψη της πληρωμής

Πιστοποιητικό:

FDA, CE

λεπτομέρειες προιόντος

Μόδα τετράγωνο μέγεθος γυαλιών ηλίου

Μόδα πλατεία γυαλιά ηλίου χρώματα

Πληρωμή και αποστολή

china γυαλιά ηλίου αποστολή και πληρωμή

Hot Tags: τετραγωνικά νέα γυαλιά ηλίου μόδας 2019, Κίνα, προμηθευτές, κατασκευαστές, εργοστάσιο, χονδρική, φθηνή, προσαρμοσμένη
Ένα ζευγάρι:Γυαλιά ηλίου μικρού μεγέθους μάτια γάτα Επόμενη:Υπέρυθρα γυαλιά ηλίου Thin Frame

Εξεταστική

You Might Also Like