Διαφημιστικά τετραγωνικά γυαλιά ηλίου

Τα μεταλλικά πλαίσια είναι συχνά κατασκευασμένα από ένα συγκεκριμένο μεταλλικό υλικό ή κράμα. Τα περισσότερα από αυτά είναι κατασκευασμένα από κράμα χαλκού, το οποίο στη συνέχεια επεξεργάζεται επιφανειακά και επικαλύπτεται με χρυσό, ταντάλιο, παλλάδιο ή τιτάνιο. Λόγω των διαφορετικών διαδικασιών επιμετάλλωσης, μερικά πλαίσια είναι εύκολο να εξασθενίσουν και μερικά δεν είναι εύκολο να εξασθενίσουν. Το μεταλλικό πλαίσιο είναι εύρωστο, ελαφρύ, όμορφο και έχει μεγάλη ποικιλία στυλ. Τα μεταλλικά πλαίσια είναι βασικά εφοδιασμένα με μαξιλάρια μύτης και τα μαξιλάρια μύτης είναι κινητά για να χρησιμοποιούν διάφορα σχήματα μύτης. Οι περισσότεροι από τους ναούς είναι ραβδιά χόκεϊ ή καμπύλες, και τα άκρα συχνά καλύπτονται με πλαστικά μανίκια, τα οποία δεν είναι μόνο όμορφα, αλλά και προστατεύουν τους ναούς και το δέρμα.

Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Εισαγωγή προϊόντων

Τα μεταλλικά πλαίσια είναι συχνά κατασκευασμένα από ένα συγκεκριμένο μεταλλικό υλικό ή κράμα. Τα περισσότερα από αυτά είναι κατασκευασμένα από κράμα χαλκού, το οποίο στη συνέχεια επεξεργάζεται επιφανειακά και επικαλύπτεται με χρυσό, ταντάλιο, παλλάδιο ή τιτάνιο. Λόγω των διαφορετικών διαδικασιών επιμετάλλωσης, μερικά πλαίσια είναι εύκολο να εξασθενίσουν και μερικά δεν είναι εύκολο να εξασθενίσουν .

Το μεταλλικό πλαίσιο είναι εύρωστο, ελαφρύ, όμορφο και έχει μεγάλη ποικιλία στυλ. Τα μεταλλικά πλαίσια είναι βασικά εφοδιασμένα με μαξιλάρια μύτης και τα μαξιλάρια μύτης είναι κινητά για να χρησιμοποιούν διάφορα σχήματα μύτης. Οι περισσότεροι από τους ναούς είναι ραβδιά χόκεϊ ή καμπύλες, και τα άκρα συχνά καλύπτονται με πλαστικά μανίκια, τα οποία δεν είναι μόνο όμορφα, αλλά και προστατεύουν τους ναούς και το δέρμα.


Μοντέλο#:

WP1016

Τύπος αντικειμένου:

Γυαλιά ηλίου προώθησης

Υλικό πλαισίου:

PC

Υλικό φακού:

ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ

Ηλικία

Ενήλικος

Υπηρεσία ODM / OEM:

Ναί

MOQ:

100pcs

Πιστοποιητικό:

FDA, CE


λεπτομέρειες προιόντος

Promotion Square Metal SunglassesPromotion Square Metal Eyeglasses Colors

Πληρωμή και αποστολή

china sunglasses shipment and payment


Hot Tags: διαφημιστικά τετραγωνικά μεταλλικά γυαλιά ηλίου, Κίνα, προμηθευτές, κατασκευαστές, εργοστάσιο, χονδρική, φθηνή, προσαρμοσμένη
Ένα ζευγάρι:Υπερ-μεγέθους γυαλιά ηλίου ενός αντικειμενικού φακού Επόμενη:Ξύλινα γυαλιά ηλίου από βραχίονες από μπαμπού, πολωμένα

Εξεταστική

You Might Also Like