Γυαλιά ηλίου Εργοστάσιο γυαλιών ηλίου από ξύλο Ebony

Τα γυαλιά ηλίου κατασκευάζονται από Ebony / Maple / Maple / Ebony (Πολυστρωματικό). Ο έβενος έχει αδύναμη λάμψη. το υγρό υλικό έχει ξινή γεύση. έχει ελαφρώς λιπαρή υφή. Η υφή είναι ευθεία. η δομή είναι λεπτή και ομοιόμορφη. είναι πολύ βαρύ και σκληρό? η δύναμη είναι εξαιρετικά υψηλή. ο ρυθμός συρρίκνωσης είναι μικρός. Η διαδικασία πριόνισμα είναι δύσκολη, και είναι εύκολο να αμβλυνθεί πριόνι, αλλά η επιφάνεια κοπής είναι ομαλή και λεπτή. Η δομή του ξύλου είναι εξαιρετικά πυκνή. η ξήρανση είναι δύσκολη, αλλά δεν παραμορφώνεται εύκολα μετά την ξήρανση. είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στη διάβρωση.

Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Εισαγωγή προϊόντων

Διατομή: Η διαφορά μεταξύ της καρδιάς και του σομφού είναι προφανής. Η βαφή του Heartwood είναι μαύρη ή σκούρα καφέ. Ο σομφός είναι σχεδόν λευκός. Ο τροχός ανάπτυξης δεν είναι προφανής.

Μακροδομή: υλικό χαλαρό πόρο. Κάτω από το μεγεθυντικό φακό οπών σωλήνα, είναι ελαφρώς μικρότερο, ελαφρώς μικρότερο. η κύρια είναι μία οπή ενός σωλήνα και η άλλη είναι ένας σωλήνας μικρής διαμέτρου (2 ~ 3). περιέχει σκοτεινό κόμμι. Ο αξονικός μεγεθυντικός φακός λεπτού τοιχώματος είναι προφανής και ανεπτυγμένος, η χορδή είναι λεπτή σε σχήμα λωρίδας, ομοιόμορφα διατεταγμένη και συχνά σχηματίζει ένα πλέγμα με ακτίνες ξύλου.

Taizhou Feirong Glasses, Ltd είναι ένα εργοστάσιο γυαλιών ηλίου. Τα γυαλιά ηλίου κατασκευάζονται από Ebony / Maple / Maple / Ebony (Πολυστρωματικό). Ο έβενος έχει αδύναμη λάμψη. το υγρό υλικό έχει ξινή γεύση. έχει ελαφρώς λιπαρή υφή. Η υφή είναι ευθεία. η δομή είναι λεπτή και ομοιόμορφη. είναι πολύ βαρύ και σκληρό? η δύναμη είναι εξαιρετικά υψηλή. ο ρυθμός συρρίκνωσης είναι μικρός. Η διαδικασία πριόνισμα είναι δύσκολη, και είναι εύκολο να αμβλυνθεί πριόνι, αλλά η επιφάνεια κοπής είναι ομαλή και λεπτή. Η δομή του ξύλου είναι εξαιρετικά πυκνή. η ξήρανση είναι δύσκολη, αλλά δεν παραμορφώνεται εύκολα μετά την ξήρανση. είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στη διάβρωση.

Μοντέλο#:

FD4065

Κατηγορία:

Πολλαπλά ξύλα γυαλιά ηλίου

Πλαίσιο:

Έβενο / Σφεντόνα / Σφεντόνα / Έβενο (Πολυστρωματικό)

Ναός:

Έβενο / σφεντάμι / σφεντάμι / έβενο

Φακός:

Τρισδιάστατοι φακοί TAC 1,1 mm (μπλε REVO)

Μεντεσές:

Άνοιξη μεντεσέδες

Μέγεθος:

54 口 19-140

Ηλικία

Ενήλικος

Υπηρεσία ODM / OEM:

Ναί

MOQ:

50pcs

Πιστοποιητικό:

FDA, CE

λεπτομέρειες προιόντος

Γυαλιά ηλίουΓυαλιά ηλίου γυαλιών ηλίου γυαλιών ηλίου

Πληρωμή και αποστολή

china γυαλιά ηλίου αποστολή και πληρωμή

Hot Tags: γυαλιά ηλίου γυαλιά ηλίου εργοστάσιο γυαλιά ηλίου, Κίνα, προμηθευτές, κατασκευαστές, εργοστάσιο, χονδρική, φτηνή, προσαρμοσμένη
Ένα ζευγάρι:Kosso και ξύλο Ebony γυαλιά ηλίου Επόμενη:Ξύλινα γυαλιά ηλίου από ξύλο τικ

Εξεταστική

You Might Also Like