Στρογγυλά πολλαπλά ξύλινα στρώματα γυαλιών ηλίου

Τα μαύρα κουτιά δεν είναι σίγουρα η μόνη επιλογή. Το απαράμιλλο ξύλινο υλικό είναι επίσης μια καλή επιλογή, όχι μια έξυπνη φορετή συσκευή, είναι ένα απλό γυαλιά ηλίου. Ωστόσο, είναι απόλυτα χειροποίητο και το καθένα έχει ένα παράξενο ξύλο, το οποίο είναι το πιο ελκυστικό μέρος. Η εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, η λείανση και η μοναδική υφή των ξύλινων υλικών καθιστούν τα ξύλινα γυαλιά ηλίου πιο γευστικά από τα βιομηχανικά γυαλιά με μαύρα περιγράμματα, αρκετά λεγόμενη μυρωδιά "τεχνίτη".

Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Εισαγωγή προϊόντων

Τα μαύρα κουτιά δεν είναι σίγουρα η μόνη επιλογή. Το απαράμιλλο ξύλινο υλικό είναι επίσης μια καλή επιλογή, όχι μια έξυπνη φορετή συσκευή, είναι ένα απλό γυαλιά ηλίου. Ωστόσο, είναι απόλυτα χειροποίητο και το καθένα έχει ένα παράξενο ξύλο, το οποίο είναι το πιο ελκυστικό μέρος.

Η εξαιρετική ποιότητα κατασκευής, η λείανση και η μοναδική υφή των ξύλινων υλικών καθιστούν τα ξύλινα γυαλιά ηλίου πιο γευστικά από τα βιομηχανικά γυαλιά με μαύρα περιγράμματα, αρκετά λεγόμενη μυρωδιά "τεχνίτη".

Μοντέλο#:

W4299

Πλαίσιο:

Πολλαπλών στρώσεων (ερυθρό καμφορά burl / σφένδαμο / έβενο)

Ναός:

Πολλαπλών στρώσεων (ερυθρό καμφορά burl / σφένδαμο / έβενο)

Φακός:

Φακοί CR39 1,8 χιλιοστών (γκρι)

Μεντεσές:

Άνοιξη μεντεσέδες

Μέγεθος:

51 口 22-140

λεπτομέρειες προιόντος

Πολλαπλά ξύλινα στρώματα πολωμένα γυαλιά ηλίουΣτρογγυλά πολλά ξύλινα στρώματα γυαλιά ηλίου

Πληρωμή και αποστολή

china γυαλιά ηλίου αποστολή και πληρωμή

Hot Tags: στρογγυλά πολλά ξύλινα στρώματα γυαλιά ηλίου, Κίνα, προμηθευτές, κατασκευαστές, εργοστάσιο, χονδρική, φθηνή, προσαρμοσμένη
Ένα ζευγάρι:Ξύλινα γυαλιά ηλίου γυαλιών ηλίου Επόμενη:Πολλαπλά ξύλινα γυαλιά ηλίου με πολωμένο φακό

Εξεταστική