Λευκά γυαλιά ηλίου γυαλιά ηλίου εργοστάσιο γυαλιά ηλίου

Αυτά τα γυαλιά ηλίου είναι κατασκευασμένα από λευκό ξύλο / έβενο / λευκό ξύλο / έβενο (πολυστρωματικό). Τα ποτήρια πρώτου, μπαμπού και ξύλου έχουν συμβολική σημασία. Το μπαμπού έχει τη φιλοδοξία του "Ning Bian Bian Bian Bian" και το μέτρο του "Zhong Tong Tong Zhi". Είναι απλό και ειλικρινές στη φύση και το προϊόν είναι καθαρό και κομψό και η μορφή είναι ήσυχη και άνετη. Το λεγόμενο "το φεστιβάλ δεν έχει ανακαλυφθεί, και ο Lingyun είναι πιο ανοιχτόμυαλος". Ως εκ τούτου, το ευγενές πνευματικό ύφος και η ιδιαίτερη αισθητική αξία του μπαμπού όχι μόνο διεγείρουν τη δημιουργική έμπνευση του σχεδιαστή γυαλιών, αλλά και γίνονται ένα μοντέλο που υποστηρίζουν οι καταναλωτές. Δεύτερον, τα γυαλιά μπαμπού έχουν αξία συλλογής. Το μπαμπού έχει προσελκύσει πολλούς μελετητές από την αρχαιότητα, και τα ξύλινα ποτήρια είναι γενικά κατασκευασμένα από πολύτιμο ξύλο όπως το κόκκινο σανταλόξυλο, το έβενο και το κόκκινο σανταλόξυλο. Ως εκ τούτου, τα γυαλιά από ξύλο μπαμπού δεν είναι μόνο παλαιά, αλλά και εμπλουτίζουν και τελειοποιούν τη σημασία των καλλιεργειών γυαλιών και έχουν υψηλή αξία συλλογής. Τρίτον, τα γυαλιά μπαμπού είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν. Το ξύλο μπαμπού είναι καθαρό φυσικό, δεν βλάπτει το δέρμα, δεν έχει παρενέργειες στο δέρμα και το υλικό δεν επηρεάζεται από τις εκκρίσεις του ανθρώπινου δέρματος ή του σώματος.

Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Εισαγωγή προϊόντων

Taizhou Feirong Glasses Co, Ltd. είναι ένα εργοστάσιο γυαλιών ηλίου. Αυτά τα γυαλιά ηλίου κατασκευάζονται από λευκό ξύλο / έβενο / λευκό ξύλο / έβενο (πολυστρωματικό). Πρώτον, τα γυαλιά από μπαμπού και ξύλο έχουν συμβολική σημασία. Το μπαμπού έχει τη φιλοδοξία του "Ning Bian Bian Bian Bian" και το μέτρο του "Zhong Tong Tong Zhi". Είναι απλό και ειλικρινές στη φύση και το προϊόν είναι καθαρό και κομψό και η μορφή είναι ήσυχη και άνετη. Το λεγόμενο "το φεστιβάλ δεν έχει ανακαλυφθεί, και ο Lingyun είναι πιο ανοιχτόμυαλος". Ως εκ τούτου, το ευγενές πνευματικό ύφος και η ιδιαίτερη αισθητική αξία του μπαμπού όχι μόνο διεγείρουν τη δημιουργική έμπνευση του σχεδιαστή γυαλιών, αλλά και γίνονται ένα μοντέλο που υποστηρίζουν οι καταναλωτές.

Δεύτερον, τα γυαλιά μπαμπού έχουν αξία συλλογής. Το μπαμπού έχει προσελκύσει πολλούς μελετητές από την αρχαιότητα, και τα ξύλινα ποτήρια είναι γενικά κατασκευασμένα από πολύτιμο ξύλο όπως το κόκκινο σανταλόξυλο, το έβενο και το κόκκινο σανταλόξυλο. Ως εκ τούτου, τα γυαλιά από ξύλο μπαμπού δεν είναι μόνο παλαιά, αλλά και εμπλουτίζουν και τελειοποιούν τη σημασία των καλλιεργειών γυαλιών και έχουν υψηλή αξία συλλογής.

Τρίτον, τα γυαλιά μπαμπού είναι ένα φιλικό προς το περιβάλλον προϊόν. Το ξύλο μπαμπού είναι καθαρό φυσικό, δεν βλάπτει το δέρμα, δεν έχει παρενέργειες στο δέρμα και το υλικό δεν επηρεάζεται από τις εκκρίσεις του ανθρώπινου δέρματος ή του σώματος.

Μοντέλο#:

FD4067

Κατηγορία:

Πολλαπλά ξύλα γυαλιά ηλίου

Πλαίσιο:

Λευκό ξύλο / έβενο / λευκό ξύλο / έβενο (πολυστρωματικό)

Ναός:

Λευκό ξύλο / έβενο / λευκό ξύλο / έβενο

Φακός:

Τρισδιάστατοι φακοί TAC 1,1 mm (μπλε πάγου REVO)

Μεντεσές:

Άνοιξη μεντεσέδες

Μέγεθος:

54 口 18-140

Ηλικία

Ενήλικος

Υπηρεσία ODM / OEM:

Ναί

MOQ:

50pcs

Πιστοποιητικό:

FDA, CE

λεπτομέρειες προιόντος

Λευκά γυαλιά ηλίου από ξύλοΤετράγωνα λευκά γυαλιά ηλίου από ξύλο

Πληρωμή και αποστολή

china γυαλιά ηλίου αποστολή και πληρωμή

Hot Tags: λευκά γυαλιά ηλίου γυαλιά ηλίου εργοστάσιο γυαλιά ηλίου, Κίνα, προμηθευτές, κατασκευαστές, εργοστάσιο, χονδρική, φτηνή, προσαρμοσμένη
Ένα ζευγάρι:Ξύλινα γυαλιά ηλίου μαύρης καρυδιάς Επόμενη:Γυαλιά ηλίου τετράγωνου ξύλου Teakwood

Εξεταστική