Ξύλινα γυαλιά ηλίου γυαλιών ηλίου

Ο υπολογιστής και ο πολωμένος φακός είναι εναλλακτικές για αυτό το πλαίσιο. Σε σύγκριση με τον φακό PC, ο πολωμένος φακός έχει το πλεονέκτημα που βασίζεται στην ειδική του ιδιότητα. Τα πολωμένα γυαλιά ηλίου παρέχουν έναν άλλο μηχανισμό για τη διατήρηση των ματιών. Το ανακλώμενο φως του ασφαλτοστρωμένου δρόμου είναι ένα ειδικό πολωμένο φως. Αυτή η διαφορά μεταξύ του ανακλώμενου φωτός και του φωτός απευθείας από τον ήλιο ή από οποιαδήποτε τεχνητή πηγή φωτός οφείλεται στο πρόβλημα της παραγγελίας. Το πολωμένο φως αποτελείται από κύματα που δονούν όλα σε μία κατεύθυνση, ενώ το κοινό φως σχηματίζεται από κύματα που δεν κατευθύνονται να δονηθούν. Είναι σαν μια ομάδα ανθρώπων που περπατούν γύρω από ένα σωστό τρόπο και μια ομάδα στρατιωτών που πορεύονται με τον ίδιο ρυθμό, σχηματίζοντας μια ξεχωριστή αντιπαράθεση. Σε γενικές γραμμές, το ανακλώμενο φως είναι ένα κανονικό φως. Οι πολωμένοι φακοί είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί στο κλείδωμα αυτού του φωτός, καθώς η ικανότητα φίλτρου του λειτουργεί. Αυτός ο τύπος φακού επιτρέπει μόνο τα πολωμένα κύματα που δονείται σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση να περάσουν, ακριβώς όπως το "φωτισμό" του φωτός. Όσον αφορά τα προβλήματα ορατότητας της οδού, η χρήση πολωμένων γυαλιών ηλίου μπορεί να μειώσει τη μετάδοση του φωτός, επειδή δεν επιτρέπει τα φωτεινά κύματα που δονούν παράλληλα με το δρόμο να περάσει. Στην πραγματικότητα, τα μακρά μόρια του στρώματος φίλτρου κατευθύνονται στο βαθμό που απορροφούν το πολωμένο φως. Με τον τρόπο αυτό, το μεγαλύτερο μέρος του ανακλώμενου φωτός εξαλείφεται και ο συνολικός φωτισμός του περιβάλλοντα περιβάλλοντος γυαλιών ηλίου δεν μειώνεται.

Chat τώρα

Λεπτομέρειες προϊόντος

Εισαγωγή προϊόντων

Ο υπολογιστής και ο πολωμένος φακός είναι εναλλακτικές για αυτό το πλαίσιο. Σε σύγκριση με τον φακό PC, ο πολωμένος φακός έχει το πλεονέκτημα που βασίζεται στην ειδική του ιδιότητα.

Τα πολωμένα γυαλιά ηλίου παρέχουν έναν άλλο μηχανισμό για τη διατήρηση των ματιών. Το ανακλώμενο φως του ασφαλτοστρωμένου δρόμου είναι ένα ειδικό πολωμένο φως. Αυτή η διαφορά μεταξύ του ανακλώμενου φωτός και του φωτός απευθείας από τον ήλιο ή από οποιαδήποτε τεχνητή πηγή φωτός οφείλεται στο πρόβλημα της παραγγελίας. Το πολωμένο φως αποτελείται από κύματα που δονούν όλα σε μία κατεύθυνση, ενώ το κοινό φως σχηματίζεται από κύματα που δεν κατευθύνονται να δονηθούν. Είναι σαν μια ομάδα ανθρώπων που περπατούν γύρω από ένα σωστό τρόπο και μια ομάδα στρατιωτών που πορεύονται με τον ίδιο ρυθμό, σχηματίζοντας μια ξεχωριστή αντιπαράθεση. Σε γενικές γραμμές, το ανακλώμενο φως είναι ένα κανονικό φως. Οι πολωμένοι φακοί είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικοί στο κλείδωμα αυτού του φωτός, καθώς η ικανότητα φίλτρου του λειτουργεί. Αυτός ο τύπος φακού επιτρέπει μόνο τα πολωμένα κύματα που δονείται σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση να περάσουν, ακριβώς όπως το "φωτισμό" του φωτός. Όσον αφορά τα προβλήματα ορατότητας της οδού, η χρήση πολωμένων γυαλιών ηλίου μπορεί να μειώσει τη μετάδοση του φωτός, επειδή δεν επιτρέπει τα φωτεινά κύματα που δονούν παράλληλα με το δρόμο να περάσει. Στην πραγματικότητα, τα μακρά μόρια του στρώματος φίλτρου κατευθύνονται στο βαθμό που απορροφούν το πολωμένο φως. Με τον τρόπο αυτό, το μεγαλύτερο μέρος του ανακλώμενου φωτός εξαλείφεται και ο συνολικός φωτισμός του περιβάλλοντα περιβάλλοντος γυαλιών ηλίου δεν μειώνεται.

Μοντέλο#:

W4300

Τύπος αντικειμένου:

Ξύλινα γυαλιά ηλίου

Υλικό πλαισίου:

PC και ξύλο

Υλικό φακού:

PC / TAC

Ηλικία

Ενήλικος

Υπηρεσία ODM / OEM:

Ναί

MOQ:

100pcs

Πιστοποιητικό:

FDA, CE

λεπτομέρειες προιόντος

Ξύλινα γυαλιά ηλίου Εργοστάσιο μέγεθος γυαλιών ηλίουΞύλινα γυαλιά ηλίου γυαλιών ηλίου

Πληρωμή και αποστολή

china γυαλιά ηλίου αποστολή και πληρωμή

Hot Tags: ξύλινα γυαλιά ηλίου γυαλιά ηλίου εργοστάσιο, Κίνα, προμηθευτές, κατασκευαστές, εργοστάσιο, χονδρική, φθηνή, προσαρμοσμένη
Ένα ζευγάρι:Γυαλιά ηλίου από ξύλο Zebrawood Multilayer Επόμενη:Στρογγυλά πολλαπλά ξύλινα στρώματα γυαλιών ηλίου

Εξεταστική

You Might Also Like